Publisert: 27.07.24

Tre Øyanetter på Goldie

  • Øyanatt
Foto av bandet IDLES med kostymer

DJ-sett og live på Goldie etter at parken stenger.

Onsdag 7. august

CASIOKIDS [DJ-sett]

22:00 | id:20 | Gratis inngang
De er ikke barnestjerner lengre, men at de fremdeles er glade i casiosynther (og andre synther også altså, der er ikke synthrasister heller) kan ingen ta fra dem. Casiokids er ENDELIG tilbake i manesjen etter et lite hvileskjær og spiller i Tøyenparken på onsdagen. Etter at de er ferdig med å spille og mingle med andre hotshot-er på backstagen, kommer de tuslende til kulturgruva for å spille opp til fullstendig overtenning på dag 1!

Kanskje kommer Polly Jean og Jarvis Cocker også?

Fredag 9. august

Indieseksuell: Oslo Fersken Week [live]

22:00 | id:20 | Billetter: 150 med festivalpass / 200 uten

Ticketmaster
Etter en deilig skeiv dag på Øyafestivalen, med blant andre fabelaktige Arca, Big Thief, LSDXOXO og Olof Dreijer & Diva Cruz, ble vi bare nødt til å kjøre denne kvelden totalt på skeiva helt til målstreken. Enten man har vært på festival eller ei så er dette u n m i s s a b l e.

Oslo Fersken Week er stolte av å få joine Indieseksuell for en kveld! Den ferske elektroduoen bestående av Asmund Grinaker og Mats Niklas Brattlie slapp låtene «Where’s my face?», «Sexual suicide» og «Universets gjøk — full blomst» tidligere i sommer. Ryktet sier at det er mer musikk rett rundt hjørnet også.
De to gleder seg tullete til sexy sensommer-session på Goldie sammen med dere. Oslo Fersken Week byr på minikonsert og peachy performance. Det loves skamløs og sjangeroverskridende moro på scenen.

Indieseksuell har siden 2010 vært blant landets fremste hva gjelder skeiv og vindskeiv pop, og laget vill stemning på klubber og festivaler rundt omkring i både inn- og utland. Til og med popdronningen Robyn har uttalt at Indieseksuell er blant favorittene!

Det er aldri godt å si hva man får når Indieseksuells Øyvind Rones setter i gang – festivalsettene er beryktet for sin forrykende skamløshet, og klubbsettene for å være en smakfull godtepose av velvalgte låter. I takt med utvanningen av indiebegrepet har Indieseksuell også gått i alle retninger. Det ender alltid med å bli like gøy som det er uforutsigbart!

Lørdag 10. august

IDLES [DJ-set]+ DJ Nikki (Blood Command) & Emil Nikolaisen (S&Moss)
22:00 | id:20 | Billetter: 150 med festivalpass / 200 uten

Ticketmaster
Det er lørdag og siste dag ut på Øya, så da må man dra på litt ekstra. Stilikonene og postpunk-stjernene i IDLES gjester kulturgruva Goldie og drar i gang med frekke rytmer når de kommer krypende fra Tøyenparken og ned bak DJ-pulten hos oss. Akkurat hva vi kan forvente tørr vi ikke slå i bordet med, men vi er skråsikre på at det blir en helsikkens avslutning på årets ØYA-festival.

Og som om det ikke skulle være nok med IDLES, så har vi også hanket inn to personer som virkelig vet å fyr i gang en lørdagskveld. Nikki fra Blood Command og Emil Nikolaisen fra Moss Angeles sørger for bindevevet før og etter at IDLES har flekset med DJ-skillsa sine.

Det er ikke utenkelig at det kan dukke opp noen flere påfunn også, men mer om akkurat dét litt senere.

Om Øyanatt

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.