Publisert: 19.07.24

Tre Øyanetter på Gamle Logen

  • Øyanatt
Oversikt for Øyanatt-programmet på Gamle Logen

Arif, SadBoi, Amara, Omagoqa, Chis Abolade m.fl. til Øyanatt på Gamle Logen 8.-10. august!

Flere av byens mest driftige musikkollektiver og promotører har slått seg sammen og inviterer til tre kvelder med fest og konsert i historiske omgivelser! Dette er første gangen det arrangerres Øyanatt i de erværdige lokalene til Gamle Logen, og lineupen ser mildt sagt lovende ut. Nara Sounds, Rolig Records og Nora Collective er blant lagene som er involvert, og på artistlisten står ingen ringere enn Arif, kanadiske SadBoi, Chris Abolade, sør-afrikanske Omagoqa, Amara og mange flere. I tillegg ryktes det om eksklusive og uannonserte gjesteopptredener fra venner og kjente…


Torsdag 8. august 

Nara Sounds pres. SADBOI (CA), OMAGOQA (ZA), LIARAdipop, DARKOWA, LIAR, Nora Mamdu, Nora Pagu, Na3ima, Morstaq, Tia Taro
Det canadiske stjerneskuddet SadBoi har denne sommeren tatt scener over hele Europa med storm, godt hjupet av et heftig sceneshow og hengivne followers (som passende nok går under navnet "The CryBabiez"). Denne torsdagen står Øyanatt og Oslo for tur! SadBoi heter egentlig Ebhoni Cato O'Garro har sine røtter på Jamaica og i Nicaragua, noe som også gjenspeiler seg i hennes helt egne og unike sound: en blanding av RnB, rap, rock, reggae, dancehall og andre karibiske influenser.

OMAGOQA har i løpet av de siste tiåret markert seg som et av de mest innovative navnene på den Sør-Afrikanske klubbscenen. Med fokus på dyp bass og nyskapende perkusjon har disse tre DJene og produsentene fra Durban stått for en fornying av den lokale Gqom-sjangeren. Omagoqa er kjent for sin svært dansbare miks av house, elektronika og afrikanske rytmer.

LIAR er en elektronisk trio basert mellom Oslo og Berlin. Gruppa har siden debuten på Bylarm i 2022 sluppet et knippe sterke låter som henter inspirasjon fra så forskjellige kilder som R&B, garage, dub, techno-pop og jazz.

Som om ikke dette var nok har Nara Sounds også med seg en hel godteripose av Oslos hotteste DJs og produsenter: Adipop, Darkowa, Nora Mamdu, Nora Pagu, Na3ima, Morstaq og Tia Taro.
Billetter til torsdagen her.

Dørene åpner kl: 22.30

Billettpris: Ordinær 370,- + avg / Øyapass 285,- + avg 

ID: 20

Fredag 9. august

Rolig Records pres. AMARA og CHRIS ABOLADE + live overraskelser. DJ Kvalheim, DJ Grobstok og Fredrico Fredriksten
Rolig Records fremste artister tar kontroll over scenen på Gamle Logen denne kvelden. AMARA serverer en unik blanding av lett og luftig house, blandet med tunge hip hop-bangers som har rykte på seg for å få publikum til å miste pusten.

CHRIS ABOLADE leverer poplåter som er like dansbare som de er silkemyke. Den populære artisten slapp tidligere i år sitt debutalbum med den snedige tittelen "Alle hater Chris". Dette er en kveld for store låter og autentisk Oslo-energi, og det går rykter om svært eksklusive overraskelser på scenen. En kveld for historiebøkene, dette.
Billetter til fredagen her.

Dørene åpner kl: 22:30.

Billettpris: Ordinær 350,-/ Øyapass 270,-

ID: 20

Lørdag 10. august

Nora Collective pres. ARIF live med venner. DJs: Bwoistop, Isakoslo, Jobin.
Nora Collective inviterer til en kveld utenom det vanlige. Etter starten som Phil T Rich i 2013 har ARIF gradvis vokst til å bli en av landets aller største artister. Få andre norske rappere har den samme evnen til å grave dypt i sin egen sjel og samtidig gjøre musikken og tekstene relevant for en hel generasjon. Lørdagen på Gamle Logen blir en heftig klubbkveld utenom det vanlige, der Arif tar med seg flere av sine nærmeste på den intime Logen-scenen.

DJs for kvelden er de Nora Collective-tilknyttede Bwoistop, Isakoslo, og Jobin.
Billetter til lørdagen her.


Dørene åpner kl: 22.30

Billettpris: Ordinær 420, / Øyapass 290,-

ID: 20

Om Øyanatt

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.