Publisert: 13.08.24

Takk for i år

  • Nyheter
Gabrielle spiller i Amfiet under Øya 2024
foto Thor Møller

En fantastisk feiring av 25 år med Øya, vi gleder oss til de neste 25! Vi ønsker å takke alle som har bidratt.

Vårt publikum har fått utallige gode musikkopplevelser både i og utenfor parken denne uka. Det har vært debatt, filmer, mat, samtaler, konkurranser, dans, aktiviteter og mye mer. Musikk og mat ble møtt med gode kritikker og reaksjoner. Øyakino og Klubbdagen var fullt av gode opplevelser før parken åpnet onsdag, og på Øyanatt har man fått vist at festen fortsetter etter at parken stenger. Parkdelen av festivalen åpna med en fantastisk jubileumskonsert, og ble fulgt av en musikalsk perlerad av velkjente navn og artister i startgropa.

Tøyenparken har vært fylt med engasjerte publikummere. Mange tusen møtte opp tidlig i en nyrydda park, for å få med seg maksimalt av Øya-opplevelsen. Band og artister i ulike stilarter og størrelser har fått entusiastisk respons og nye fans. En spesiell takk til publikummet for den store musikkinteressen og nysgjerrigheten. Flere av artistene har fortalt oss at dere er blant de best publikummene de har hatt på festivaler denne sommeren. Like stor takk for all den gode responsen på bærekraftstiltak, gamle som nye og praktiske som sosiale.

Det har vært fantastiske tilbakemeldinger og anmeldelser. Vi både har delt og kommer til å dele en del av høydepunktene i våre kanaler. I tillegg kan du mimre deg igjennom mange blinkskudd fra våre fotografer på Øyas instagram.

Øya er kjempestolte av våre frivillige som har stått på både før og under festival, og takker på forhånd de som skal stå for oppryddingen. I tillegg vil vi gi applaus til ansatte, artister, publikum, klubbscener, mataktører og samarbeidspartnere, og takker alle for vel gjennomført Øyafestival.

Vi har nok en gang satt ny norsk rekord i festivalhygge. Nå starter planlegginga av neste Øyafestival. Vi ses i 2025!