Publisert: 20.08.24

Støtt Ildfluene

  • Nyheter
To fotografer fra Ildfluene i aksjon på Øya 2024

Fram mot festivalen i 2025 samarbeider vi med den lokale ungdomsredaksjonen Ildfluene, som holder til på Tøyen. De trenger nytt utstyr så de kan fortsette å lage godt innhold om og fra Bydel Gamle Oslo. Gi ditt bidrag ved kjøp av Øya-billetter.

Øyafestivalen ønsker å hjelpe Ildfluene til å skaffe seg enda bedre og mer utstyr, samt å bidra til at ungdommene får flere betalte oppdrag.

I samarbeid med Ildfluene skal vi i tillegg produsere godt innhold om og fra Øyafestivalen.

Om Ildfluene

Vi i Ildfluene er ungdommer fra nabolaget med interesse og lidenskap for digitale plattformer. Vår redaksjon tilbyr dokumentasjon og eksponering på lokal aktivitet med et unikt ungdomsperspektiv, som formidles gjennom film, tekst, foto og kunst. Vi påtar oss eksterne oppdrag og prosjekter, og er alltid med på en utfordring! Sammen med støtte fra Tøyen Unlimited tilbyr vi et godt samarbeid med oppdragsgiver i gjennomføring av oppdraget. Som "Generasjon digital" har vi en dyp kompetanse for den digitale og teknologiske utviklingen, samt som vår formidlingsevne setter et ungdommelig preg på budskapet.

Vår drivkraft er, i likhet med en ildflue, å operere i mørket for å lyse opp de områdene, sakene og aktivitetene i nabolaget som vi unge som bor her synes er viktige- og der vi går der lyser det opp!