Publisert: 31.07.24

Si hei til vår chatbot 🤖

  • Nyheter

For å svare på alle kundehenvendelser under festivalen i år har vi fått hjelp av Altek AI til å lage en chatbot som er trent opp på det meste av informasjon om festivalen i år. Du finner den nederst i høyre hjørne her på hjemmesiden ↘

Enten du er en erfaren festivalgjenger eller skal oppleve Øyafestivalen for første gang, kan chatboten hjelpe deg med alt du trenger å vite om festivalen, artister, billettbytte, aktiviteter og mye mer.

🤖 Hvordan fungerer det?
Chatboten er ditt virtuelle festivalorakel, drevet av kunstig intelligens og utviklet av Altek AI. Den er programmert til å forstå dine spørsmål og gi relevante og nøyaktige svar, stort sett hver gang🤞

💬 Hva kan du spørre om?
Still chatboten spørsmål om alt du lurer på i forbindelse med deltakelse på Øyafestivalen. Spør om artistene du ikke vil gå glipp av, scener du bør besøke, mat og drikkealternativer, eller hvordan du skal komme deg til festivalområdet. Chatboten er her for å hjelpe deg!

Chatboten finner du ved å trykke på chatteboblen nederst i høyre hjørne på hjemmesiden.

Altek AI er en norsk startup som spesialiserer seg på tilpassede AI-løsninger for bedrifter, spesielt innen live events, musikkfestivaler og hotellbransjen. Dette samarbeidet markerer et betydelig skritt fremover for å forbedre festivalopplevelsen for deltakerne med toppmoderne AI-teknologi. Med flerspråklig støtte kan chatboten kommunisere effektivt med deltakere fra hele verden, og forbedrer deres festivalopplevelse. Dette partnerskapet har som mål å revolusjonere hvordan festivaldeltakere samhandler med arrangementet, og tilbyr en jevn, effektiv og hyggelig opplevelse.