Publisert: 07.08.24

Lysten på lesk?

  • Nyheter

Oppdag alle de spennende alkoholfrie drikkene som venter på deg!

I år har vi mange kule og lokale alkoholfrie alternativer på festivalen! Alt fra alkoholfri øl til kombucha og alkoholfri vin. Du finner alkoholfritt i snacksbodene eller på våre alkoholfrie barer ved innslipp. Vi har også mange vannposter hvor man kan slukke tørsten. Fyll opp gjenbruksglasset ditt med så mye vann du vil!

Baren "Øl Uten Alkohol"
Vi fortsetter samarbeidet med Ringnes for å gi et rikt utvalg alkofrie produkter til publikum, alle deres klassikere er her i år også, selvsagt inkluderer dette Solo (gratulerer med 90årsdagen!).
I år har vi satt Munkholm Radler Mango & Pasjon som standard alkoholfritt øl i alle barer, men for de som liker klassikeren har vi selvsagt også denne og mange andre i Øl Uten Alkohol, som står mellom Sirkustelte og Empress på Munchløkka.

Meny:
Munkholm Radler Mango & Pasjonsfrukt på 0,3L alucan 59kr
Munkholm Radler Sitron på 0,3L alucan 59kr
Munkholm Original på 0,3L alucan 59kr
Munkholm Bayer på 0,3L alucan 59kr
Munkholm Fatøl på 0,3L alucan 59kr

Frydenlund Fatøl Uten Alkohol på 0,5L alucan (alkoholfri halvliter!) 59kr
Brooklyn Special Effects Lager Non Alco (på glassflaske, må helles over i glass) 0,3L 59kr
Kronenbourg 1664 Blanc Sans Alcohol (på glassflaske, må helles over i glass) 0,3L 59kr

Imsdal 0,5L 59kr (som i alle andre utsalg på Øya).

Baren "Empress"

Empress lager internasjonalt anerkjente og prisvinnende winealts og kombucha - alt økologisk og håndlaget i deres lokaler på Kolbotn. Som i fjor er de på plass for å servere deilige mocktails og andre alkoholfrie produkter for de som vil prøve noe nytt - du finner de mellom Øl Uten Alkohol og Redd Barna på Munchløkka.


Meny:

Mocktails – NOK 120
Mojito
Rose Spritz
Hylleblomst Spritz
Coffee Spritz

Kombucha – NOK 80
Ginger Kombucha
Strawberry Kombucha
Moonbrew
Venus Rose


Safteriet

Vi forsøker stadig å løfte frem kule aktører med særegne produkter, og i år er vi så heldige at vi er den første festivalen som kan tilby Safteriets to nye produkter: fRukstmekk Kirsebær + Kirsebær og fRuktsmekk Hylleblomst + Sitron! Dette er rene produkter laget av kortreiste råvarer, og finnes i alle våre snacksboder og vinbarer, samt på Pluss-området - perfekt for deg som vil drikke en brus helt utenom det vanlige!

Safteriet Fruktsmekk Kirsebær + Kirsebær 0,3L 59kr
Safteriet Fruktsmekk Hylleblomst + Sitron 0,3L 59kr