Publisert: 04.08.24

Dobbel popquiz i Biblioteket

  • Nyheter
Foto: privat

Quizmaster Olav Bru gjentar fjorårets suksess, i år både torsdag og fredag.

Man må kunne påstå at det var ganske stappa på quizen i Biblioteket i fjor. I tillegg gikk vi tom for både svarark og penner, enda vi hadde hundrevis.

Derfor blir det to utgaver når quizen kommer tilbake til Biblioteket i år, henholdsvis torsdag 8. og fredag 9. august, begge dager klokka 17.35.

I tillegg har vi også laget et digitalt opplegg denne gangen, dermed blir det ingen begrensninger på antall lag.

Ta med deg dine fire venner med mest musikkunnskap (eller som det er hyggeligst å henge med), og bli med!

Her deltar du torsdag // her deltar du fredag

Klar? For nå skjerpes greiene.
Torsdag og fredag blir Øyamesterskap i popquiz der all den (u)nødvendige kunnskapen din om populærmusikk kan betale seg med svært så fete premier fra festivalen. Quizmastere, i flertall ja, er den blyge mjøsgutten Olav Bru, som har loset Rockefellers popquiz gjennom et tiår, og Sebastian Koranda, en langt mer IT- og sjødyktig matros fra Makrellbekken. Til daglig er de å finne i platebutikken Big Dipper, men nå opererer de altså på egen hånd.

Quizene vil i år foregå digitalt. Du trenger derfor en mobiltelefon med kamera så du får skannet QR-koden. Deretter legger du igjen epostadressen din – denne blir selvsagt ikke delt med noen andre! – og finner på et (u)passende lagnavn. Når dette er fylt inn, vel, så er vi i gang. Quizmasterne vil forklare veien videre. Dette blir både irriterende og gøy!

Husk at dere ikke kan være flere enn fem personer på laget!

Relaterte artister