Tøyenparken har et ganske kupert terreng, så hele parken er ikke velegna med tanke på rullestolbrukeres framkommelighet. Vi tilrettelegger så godt som mulig for at det skal være framkommelighet til scener, toaletter, utsalgssteder og annet nødvendig. De fire scenene Amfiet, Sirkus, Vindfruen og Fortum vil ha rullestolramper med god sikt til de nevnte scenene. Det finnes egne toaletter på området for rullestolbrukere. Eksakte plasseringer for ramper og toaletter til neste festival kommer vi tilbake til når festivalområdet er ferdig planlagt. På rampene vil det være mulig å lade elektriske rullestoler.

Ankomst
Det enkleste for en hinderfri ankomst vil være å ankomme med T-bane til Tøyen. Derfra er det noen få minutter på fortau eller gangvei til festivalens innslipp foran inngangen til Munchmuseet. Det er svært begrenset mulighet for å kjøre bil tett på festivalområdet.

Ledsagere
Dere som har behov for ledsager under festivaloppholdet, må sørge for å ha med ledsagerbevis. Dette må vises, og man må registreres ved innslipp. Gå til boden merket BILLETT.

Mat og allergi
Hver enkelt matbod vil ha opplysninger om sine råvarer og allergier.

 

Har du spørsmål?

Send en mail til Øyafestivalen