Mange lurer på hva som skjer med Øyafestivalen og med kjøpte billetter nå som myndighetene har lagt ned forbud mot store arrangementer fram til 1. september.

Vi har aldri vært i en situasjon hvor vi må avlyse før, så dette er nytt for oss også, og det er derfor mulig vi ikke har helt detaljerte svar på alt dere lurer på. Under har vi forsøkt å svare på ofte stilte spørsmål, og vi vil fortløpende oppdatere denne siden for å svare på det dere måtte lure på.

 

Hvorfor er Øyafestivalen 2020 avlyst?

Norske myndigheter har lagt ned forbud mot store arrangementer fram til 1. september, på grunn av den pågående korona-pandemien. Selv om det er med tungt hjerte vi derfor må meddele at det ikke blir noen Øyafestival i 2020, støtter vi selvsagt myndighetenes avgjørelse om å sette de helsemessige behovene først.

 

Er billettene mine til Øya 2020 gyldige til Øyafestivalen 2021?

Ja! Billetten vil automatisk overføres til 2021. Du behøver altså ikke å foreta deg noe, men vi oppfordrer likevel alle til å hente ut billetten din med korrekt dato og årstall via Ticketmaster-appen eller via din profil på ticketmaster.no.

 

Hvorfor oppfordrer dere til å beholde billetten til 2021?

Ved å overføre billettene til neste år vil du hjelpe Øyafestivalen til å komme enda sterkere tilbake i 2021. Selv om det ikke blir festival i 2020 har vi utgifter som må dekkes. Det er derfor viktig for oss å få en god start på billettsalget til 2021.

 

Fordeler ved å beholde billetten til 2021

Du er automatisk med i trekningen av 10 festivalpakker bestående av verdikort à 1.000 kr på mat og drikke som kan benyttes på festivalen, samt et utvalg av kul merchandise. Vinnerne annonseres 12. august 2020.

I tillegg får du festivalopplevelsen til samme pris som 2020-billetten kostet.

 

Kan jeg bytte dag på dagsbilletten min?

I utgangspunktet gjelder dagsbilletten din til samme ukedag i 2021. For eksempel: onsdagsbillett 2020 gjelder som onsdagsbillett i 2021.

Vi komme tilbake til en begrenset bytteperiode hvor du får mulighet til å bytte dagsbillett fra en festivaldag til en annen. Før bytteperioden starter vil du som har dagsbillett få en ny e-post med informasjon om hvordan du går frem for å bytte billetten din.

 

Hva gjør jeg om det er noen andre som har kjøpt billetten min, eller jeg har solgt den videre?

Det er kun den som har kjøpt billetten som kan få refusjon. Summen tilbakebetales til kortet som ble brukt ved kjøpet.

 

Jeg har kjøpt ungdomsbillett til Øya 2020, men kommer til å være over 18 i 2021. Hva gjør jeg?

Da er det bare å fylle ut kontaktskjemaet her, og be om å få byttet til voksenbillett for 2021. Vi spanderer mellomlegget 🙂

 

Hva må jeg gjøre dersom jeg vil refundere billetten min?

Fristen for å be om refusjon er 30. juni 2020.

Ta kontakt med utsalgsstedet hvor du har kjøpt billett. For billetter kjøpt på ticketmaster.no, ta kontakt via deres kontaktskjema. Henvendelser om refusjon behandles fortløpende og så raskt som mulig, men noe ekstra tid bør påberegnes grunnet generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden. Det er Ticketmaster som foretar refusjonen, så vi ber om at spørsmål om denne rettes til dem.

 

Når vil Øyafestivalen 2021 finne sted?

Øyafestivalen 2021 avholdes i Tøyenparken 11.–14. august. Klubbdagen vil være 10 august. Vi gleder oss enormt til å se dere igjen!

 

Vil programmet være det samme i 2021 som det skulle vært i 2020

Vi jobber på spreng med dette nå. Flere av artistene vil bli med over til 2021, hvilke vil vi komme tilbake til så snart som mulig. Øya 2021 vil også inneholde mange nye aktuelle artister, både små og store.