God jul!

Under 150 ukespass igjen

publ amfiet johannes granseth
foto Johannes Granseth

Det er viktig at kultur- og utelivet får hjelp til å klare seg gjennom vinteren. Hva med å gi ditt bidrag ved å kjøpe gavekort som støtter kultur, restauranter og uteliv i julegaver til familie og venner?

Øya oppfordrer til å gi opplevelsesbaserte og lokale julegaver! I tillegg til at det er mye mer bærekraftig å gi bort en opplevelse enn enda en ting, er det mange restauranter, barer, hoteller og konsertarrangører i lokalmiljøet ditt som virkelig trenger ekstra støtte i disse dager. Ved å gi en lokal opplevelse i gave kan både du og mottakeren bidra til å holde liv i favorittrestauranten, – baren eller -spillestedet. Usikker på hva du skal velge? Ticketmaster har også gavekort.

 

UNDER 150 UKESPPASS IGJEN

Det er nå under 150 ukespass igjen til Øyafestivalen 2022. Det er gledelig at billettsalget vårt har vært så sterkt i en ustabil tid. Det betyr at mange gleder seg til å igjen samles for å oppleve god musikk i Tøyenparken. Vi lover mange artistslipp utover vinteren og våren.

 

REFUSJONSGARANTI: Skulle Øyafestivalen 2022 bli avlyst, har vi selvsagt refusjonsgaranti.

Les mer om refusjonsgaranti