Refusjonsgaranti

Det er trygt å kjøpe billetter til Øyafestivalen 2022

publ 19 helge brekke b bw
foto Helge Brekke

Øyafestivalen er i full gang med programmet til 2022-utgaven og vi gleder oss stort til å møte publikum i Tøyenparken. Utover vinteren og våren slipper vi mange flere navn til alle dager. Vårt mål er å gi publikum den aller beste Øya-opplevelsen noensinne i august.

– Vi savner Tøyenparken, artistene, publikum, våre frivillige og alle andre venner, og både håper og tror at verden snart blir litt mer normal. Med høy vaksinegrad i samfunnet og mulighet for å ta i bruk koronasertifikat tror vi uansett at profesjonelle arrangører skal klare å skape et sikkert miljø for publikum i tiden fremover.
Tonje Kaada – daglig leder, Øyafestivalen

Da vi måtte avlyse årets festivalen i 2021 ble alle billetter automatisk overført til 2022, og alle som ønsket å refundere billetten fikk mulighet til det. Skulle Øyafestivalen bli nødt til å avlyse igjen grunnet COVID-19 (noe vi verken håper eller tror vil skje), vil vi selvsagt behandle våre billettkjøpere på samme måte!

Få svar på flere ofte stilte spørsmål her.

Kjøp Øya-billetter her!