Utsatt: Øya Open med Amason på Rockefeller

Konserten er utsatt. Mer informasjon og ny dato kommer snart.

AMASON (2)

Luger og Øya presenterer: AMASON (SE)

Med et stjernelag bestående av Amanda Bergman, Pontus Winnberg, Petter Winnberg, Gustav Ejstes og Nils Törnqvist ― kjent fra band som Dungen, Liv, Little Majorette, Idiot Wind og Miike Snow ― er Amason kulminasjonen av pur popmagi, slik bare svensker kan og behersker ut til fingerspissene.

Det første møtet med offentligheten var i 2013, med en selvtitulert EP. I 2015 kom debutalbumet Sky City, som skulle ta kritikerne med storm og resulterte i hele fem Grammis-nomineringer. Skiva stakk av med seieren i den prestisjetunge kategorien Årets album.

I 2019 kom oppfølgeralbumet Galaxy I som er en fargerik og delikat musikalsk odyssé og fortellinger om livets mange faser, opp- og nedturer. Det ryktes at vi kan vente del 2 av denne reisen innen nær fremtid.

Amason skulle spilt på Øya i både 2020 og i 2021 som av åpenbare årsaker ikke ble noe av. Luger og Øya er nå sykt peppad for at bandet endelig kommer tilbake til Oslo og Rockefeller.