Få ukespass igjen til Øya 2022

Ungdomspass for de mellom 12 og 18 år – Artister plassert på dag

publ 19 helge brekke
foto Helge Brekke

Vi gleder oss over det gode billettsalget og alle de hyggelige tilbakemeldingene de siste ukene. Mange ser fram til at Øyafestivalen er tilbake for fullt i august 2022, med mye innhold og enorm musikalsk bredde. Programmet begynner å ta form og det er nå kun få ukespass igjen. Også dagsbillettene selger godt. Om du vil være sikker på å få med deg hele Øya-opplevelsen, bør du få kjøpt ukespass snart.

Vi har nå 300 ukespass med ungdomsrabatt i salg. Disse kan kun brukes av publikummere mellom 12 og 18. Vi veit det er noen som kjøpte denne type pass i 2020 og 2021, men som vil være over 18 år før festivalstart. Disse skal selvsagt slippe å betale noe mellomlegg, men må kontakte Ticketmaster for å få omgjort billetten sin.

 

Sjekk hvilke dager dine favoritter spiller

ONSDAG 10. AUGUST
Gorillaz (UK) / Emilie Nicolas / Bikini Kill (US) / The Good The Bad And The Zugly / Princess Nokia (US)

TORSDAG 11. AUGUST
Nick Cave & The Bad Seeds (AU) / Michael Kiwanuka (UK) / JARV IS… (UK) / Musti / Beabadoobee (UK)

FREDAG 12. AUGUST
Dagny / Suede (UK) / Bright Eyes (US) / Molchat Doma (BY) / Tøyen Holding

LØRDAG 13. AUGUST
AURORA / Kvelertak / Pa Salieu (UK) / Metteson / Yard Act (UK)

IKKE PLASSERT PÅ DAG
Combos / Q (US) / Hannah Storm

 

Flere navn slippes snart!