Øya Open med Amason på Rockefeller 9. desember

Forsalg for Øya-publikum!

AMASON (2)

Luger og Øya presenterer

AMASON (SE)

Torsdag 9. desember 2021 på Rockefeller

Med denne linken kan du kjøpe billett dagen før det ordinære salget starter. Forsalget starter torsdag 16. september kl 10.

Konserten har aldersgrense 18 år.

 

AMASON (SE)

Med et stjernelag bestående av Amanda Bergman, Pontus Winnberg, Petter Winnberg, Gustav Ejstes og Nils Törnqvist ― kjent fra band som Dungen, Liv, Little Majorette, Idiot Wind og Miike Snow ― er Amason kulminasjonen av pur popmagi, slik bare svensker kan og behersker ut til fingerspissene.

Det første møtet med offentligheten var i 2013, med en selvtitulert EP. I 2015 kom debutalbumet Sky City, som skulle ta kritikerne med storm og resulterte i hele fem Grammis-nomineringer. Skiva stakk av med seieren i den prestisjetunge kategorien Årets album.

I 2019 kom oppfølgeralbumet Galaxy I som er en fargerik og delikat musikalsk odyssé og fortellinger om livets mange faser, opp- og nedturer. Det ryktes at vi kan vente del 2 av denne reisen innen nær fremtid.

Amason skulle spilt på Øya i både 2020 og i 2021 som av åpenbare årsaker ikke ble noe av. Luger og Øya er nå sykt peppad for at bandet endelig kommer tilbake til Oslo og Rockefeller.