Øya med eget fredagsprogram på by:Larm

Kom deg på Blå for å oppleve Nothing Personal, Metteson (bildet), Sam Ezeh, L.U:N.A og Niilas.

Metteson (NO)

Fredag 1. oktober presenter Øya fem spennende navn på Blå, som en del av årets by:Larm-program. Vi gleder oss til å vise fram artister vi har tro på, samt å sjekke ut mye annen god og ny musikk. Sjekk programmet og finn billettinfo her.

På Blå fredag 1. oktober
19.30 – Nothing Personal
20.30 – Metteson
21.30 – Sam Ezeh (SE)
22.30 – L.U:N.A
23.30 – Niilas

 

NOTHING PERSONAL
Med inspirasjon hentet fra jazz, hip hop, singer/songwritere, elektroakustisk musikk og pop, ønsker Nothing Personal å blande alt sammen på et så gøyalt vis som mulig og gi det rett ut til publikum. Bandet ønsker også å utfordre det moderne låtformatet gjennom skakke vrier, ukonvensjonelle former og nye måter å bygge et lydbilde på.
www.facebook.com/nothingpersonaluniverse

METTESON
På samme måte som Robyn bærer låtene en dualitet og er det ultimate lydsporet for både den som klinker til på dansegulvet eller depper fordi man ikke turte danse. Mossingen har allerede fått oppmerksomhet i både inn- og utland som én av de nyeste stjernene som skinner ekstra sterkt på fremtidens himmel.
www.facebook.com/mettesonmusic

SAM EZEH (SE)
Som tenåring begynte han å legge ut egenproduserte beats og coverlåter på Soundcloud, og slik ble han oppdaget av en musikkagent. 20-åringen er en rendyrket stjerne som er involvert i flere aspekter av sin karriere. Med debut-EPen Night At Ezeh’s ga han publikum et innblikk i hans verden, og med etterfølgeren Sapphire Alley, fikk vi en fullengder med ytringer fra en åpenbart reflektert artist.
www.facebook.com/samnilssonezeh

L.U:N.A
Den etterlengtede debut-EPen Mon Anomi kom ut på Petroleum Records høsten 2020 og ble møtt med hyllest fra alle kanter. Dagens Næringsliv omtalte henne som «et nytt stjerneskudd» og spådde at hun vil prege sjangeren i flere år fremover. Aftenposten kalte slippet for en «særs vellykket debut» og la til at 21-åringen «frisker opp den kommersielle popsfæren». Med EPen beviste hun for alvor at det ligger ekte stjernekraft bak artistnavnet med «de rare prikkene» i.
www.facebook.com/lunamusicbergen

NIILAS
Niilas disker opp med bassorientert elektronika med melankolske undertoner. Det dunkle soundet til den unge produsenten henter sin signatur gjennom et organisk lydbilde preget av live-instrumenter, feltopptak fra sine reiser og Niilas’ samiske bakgrunn. Debutalbumet Also This Will Change kom i november i 2020 til strålende fanfare – blant annet trillet både Aftenposten og Bergens Tidende terningkast seks.
www.facebook.com/Niilasmusic