Få med deg Øyas program på Vill Vill Vest

SIGNE DØ, tigerstate og Svenske Tilstander spiller på Landmark lørdag 11. september.

vvv21-signedoe-igpost-img-210729

I samarbeid med Øya og Perfect Sounds Forever presenterer Vill Vill Vest et knippe spennende, nye navn. I år er det SIGNE DØ, tigerstate og Svenske Tilstander som står på programmet. Sjekk det ut på Landmark lørdag 11. september. Spilletider annonseres snart.

Kjøp billetter her

Se resten av artistene

SIGNE DØ
Siden debuten i fjor tyder mye på at SIGNE DØ sine vidtfarende toner eksisterer i et eget musikkunivers og utspiller seg i mange fasonger og farger. Her kombineres kunstuttrykk og impulser inn i unike konstellasjoner. EPen Ways of Escaping fikk strålende omtaler. Det er en kompleks og gjenkjennelig i sin refleksjon over hvordan man som ung voksen har tendens til å flykte fra det nære og sårbare, og søke utover til det ukjente. Låtene utforsker motstridende tankemønster og vaner, i et forsøk på å navigere mellom å ville være helt selvstendig, og samtidig lengte etter tilhørighet og trygghet.
www.facebook.com/signedododo

tigerstate
tigerstate er et Oslo-basert band, som ble stiftet under lockdown i fjor. En eklektisk gjeng med unge musikere, vokalister og andre kreative mennesker. Tilnærmingen er åpen. Alt er organisk og demokratisk. Så lenge idéene er gode, er alt greit. Et velfungerende kollektiv. De har allerede gitt ut to kritikerroste EPer i år og jobber nå med debutalbumet.
www.facebook.com/stateoftiger

Svenske Tilstander
Musikken til Svenske Tilstander har blitt beskrevet som å kroppsrafte i musikalske stryk. Punk-, rock-, pop-gruppen fra Bergen har fanget ører med sin kompromissløse tilnærming. Det drøye året som har gått siden gjengen debuterte har de brukt til å dykke enda dypere. I retning mot et rikere lydbilde og en musikalsk retning farget av spenninger mellom det dissonerende og kalde mot det melodiøse og catchy.
www.facebook.com/svensketilstanderband