TAKK FOR I ÅR

Vi ses på Øya 2022, i storformat. Billetter i salg!

brenn 21

Etter fire dager med fantastiske artister, et publikum som har storkost seg, løsningsorienterte samarbeidspartnere og en stab som har vist en beundringsverdig innsats, er vi veldig lykkelige over muligheten til å ha et godt arrangement mot slutten av en vanskelig tid. Konsertserien ØYA PRESENTERER har gitt herlige opplevelser i trygge rammer. Dette gir enorm motivasjon til å fortsette planleggingen av neste års festival. Da vil vi være tilbake med stort publikum, fulle festivaldager og Norges mest mangfoldige program.

Billettene til Øya 2022 er i salg, og det kan være lurt å bestemme seg snart. 75% av ukespassene er allerede solgt. KJØP HER!

I 2022 skal vi lage tidenes Øya, og vil få mulighet til å se musikkglede hos langt flere av dere. Det er ingenting vi gleder oss mer til enn akkurat det. Etter skryt under årets konsertserie fra gjester, medier, artister og mange andre, er motivasjonen på topp.

Til slutt vil vi nok en gang takke Øya-publikummet, som har hygga seg og vist smittevernhensyn samtidig. Dere har tatt imot både de store stjernene og de nye navna på en strålende måte. Vi tar det som bevis på at lysten til å komme tilbake til en normal konsertverden er akkurat så stor som vi har trodd.

Vi ses i august 2022!