Undergrunn erstatter Siyabång

Oppdatert program

undergrunn

Siyabång har av personlige årsaker dessverre ikke mulighet til å spille på dagens utgave av Øya Presenterer.  Stor takk til Undergrunn, som kunne stille opp på kort varsel og sikre at vi fortsatt har et program bestående av tre sterke østkantnavn. Se oppdatert program under.

 

UNDERGRUNN

Undergrunn er en rapgruppe fra Oslo øst. De slo gjennom med debutalbumet Firenze’s Finest, som ble sluppet høsten 2020. Albumet fikk god omtale i media, blant annet av D2-magasinet som kalte dem «kulturelitens rappere». Både Firenze’s Finest og den nye mixtapen Buketter & Ballspill harblitt sluppet under pandemien og nå er Undergrunn klare til å ta live-Norge med storm!

 

FREDAG 13. AUGUST

17.30 Tøyen Holding

18.40 Undergrunn

20.00 Musti

 

LØRDAG 14. AUGUST

17.30 Hilma Nikolaisen

18.40 brenn.

20.00 Kvelertak