Lurer du på noe om ØYA PRESENTERER? Se her

Ofte stilte spørsmål om konsertserien ØYA PRESENTERER. Saken oppdateres.

jaga jan erik svendsen (2)
foto fra Øya 09: Jan Erik Svendsen

Under har vi forsøkt å svare på ofte stilte spørsmål i forbindelse med vår konsertserie ØYA PRESENTERER, som arrangeres 11. – 14. august 2021. Informasjonen oppdateres fram mot og underveis i arrangementene.

 

NÅR SPILLER ARTISTENE?

LØRDAG 14. AUGUST
17.30 Hilma Nikolaisen
18.40 brenn.
20.00 Kvelertak

 

HVORFOR ARRANGERER ØYA EN KONSERTSERIE?

Vi ville veldig gjerne arrangere noe for det herlige publikummet vårt. Smittevern og andre rammer gjorde det umulig å gjennomføre en Øyafestival i normal skala. Når det ble mulig å gjøre noe i mindre format, kasta vi oss rundt for å sette sammen et sterkt program med gode, norske artister. Vi håper publikum og artister får tilbake noe av den fine Øya-følelsen under fire kvelder ved Tøyenparken.

 

HVOR ARRANGERES ØYA PRESENTERER?

Konsertene finner sted på gresset foran Munchmuseet på Tøyen, et område vi tidligere har brukt til både matområdet Munchløkka og innslipp.

 

ER BILLETTENE JEG KJØPTE TIL ØYA 2020 ELLER 2021 GYLDIGE TIL ØYA PRESENTERER?

Nei, ØYA PRESENTERER er et arrangement i en helt annen størrelse og med et helt annet budsjett enn en normal Øyafestival. Det mest rettferdige er dermed at dere som har beholdt Øya-billetter, kan bruke disse på neste ordinære festival, som finner sted i 2022. Vi har allerede offentliggjort en del artister til Øya 2022, se oversikt her. For billetter til Øya 2022, kjøp her.

 

NÅR STARTER ØYA PRESENTERER?

Portene åpner 16.00, mens første konsert starter 17.30. Siste konsert vil være ferdig omtrent 21.00, og vi vil stenge området 21.30. Det vil være tre artister/band hver kveld.

 

KAN JEG BYTTE KOHORT?

Smittevernsreglene og de fysiske rammene tillater oss å ha arrangement for 1000 personer, fordelt på to kohorter (hos oss kalt gul og grønn). Vi kan ikke tillate at noen slipper inn i annen kohort  enn den du har billett til. De to kohortene vil ha separate innganger.

 

KAN JEG SITTE HVOR JEG VIL INNEN KOHORTEN?

Vi vil fordele bord fortløpende, med fire personer per bord. Det betyr at de som kommer tidlig vil ha større valgmulighet. Dersom du ønsker å sitte sammen med venner, ber vi dere komme som en samlet gruppe. Det samme gjelder om dere er en større gjeng som vil ha 2-3 bord i nærheten av hverandre. Alle publikummere må holde seg til bordet de er tilvist, bortsett ved toalettbesøk.

 

MÅ JEG HA MED KORONAPASS ELLER ANNEN HELSEDOKUMENTASJON?

Du vil ikke trenge å vise koronapass. Arrangementet gjennomføres med gjeldende smittevernregler.

 

SERVERING

Arrangementene vil ha bordservering, med digital bestilling. Mat og drikke bestilles med andre ord på samme måte som har blitt vanlig på uteserveringer. Dette betyr at vi ikke tar kontanter eller kort. Øya-favoritten Der Peppern Gror kommer og lager butter chicken og channa masala!

 

TILGJENGELIGHET

Er du rullestolbruker eller kan ha behov for andre tilpassinger ber vi deg kontakte oss på info@oyafestivalen.com før arrangementet du skal på. Da området er ganske annerledes enn på en normal Øyafestival, vil et varsel på forhånd gjøre det lettere for oss å planlegge godt for eventuelle tilpasninger. Av kapasitetshensyn vil ledsagere måtte kjøpe egen billett til disse arrangementene.

 

ALDER

ØYA PRESENTERER har aldersgrense 18 år.

 

HVA ER DRIKKEPAKKER?

Det er mulig å kjøpe pakker med mineralvann, vin eller øl ved billettbestilling hos Ticketmaster. Dette er en løsning for de som ønsker servering umiddelbart etter de ankommer. I tillegg kan man selvsagt bestille mat og drikke enkeltvis gjennom arrangementet.

 

HVA SKJER MED BILLETTEN OM ARRANGEMENTET BLIR AVLYST?

Skulle arrangementet bli avlyst, vil du få refundert billettprisen, ikke avgiften.

 

Ellers gjelder de samme regler og anbefalinger som på en ordinær Øya. Se spesielt disse punktene

  • Følgende er ikke tillatt inne på Øyafestivalen
  • Noen ting du bør ta med deg for en best mulig festivalopplevelse

 

Andre spørsmål? Prøv messenger på www.facebook.com/oyafestivalen eller info@oyafestivalen.com.