Gunerius og Verdensveven på fredag

Konsert på Krøsset fredag 13. august, etter ØYA PRESENTERER

Gunerius_1 (1)

Krøsset byr en flott avslutning på fredagskvelden etter at ØYA PRESENTERER er ferdig på Tøyen. Billettinfo og andre detaljer finner du her.

 

Gunerius og Verdensveven feirer slipp av debut albumet Samtidig på den andre siden av byen .

Gunerius, også kjent som blant annet Thomas Bergsten, Harvey Steel og Big Chief har i en årrekke krysset mellom musikksjangere som en nomade. Han har hentet inspirasjon fra psychrock, gospel, hardcore, folk, hiphop, elektronika og samtidsmusikk. Med Gunerius og Verdensveven tar han med seg sine mange musikalske innfall i møte med verdensmusikken.

På denne utgivelsen har han med seg tekstforfatter Michael Goksøyr. Michael har bidratt sporadisk for Thomas sine mange prosjekter opp gjennom.

Psykedelisk verdensmusikk spilt med mikrotonale gitarer, bass, trommer, guembri, elektronikk, sampler og hjemmelagde instrumenter som krukkespill, sigarboks-harpe og elektrisk tinnboks-bratsj.

Med sin unike blanding av psych-rock, dansbar verdensmusikk og elektroniske rytmer skapes en oppløftende musikalsk opplevelse.
For anledningen har Thomas med seg Norges beste band the Harvey Steel show så der ligger an til å bli en knakende aften!