Fantastisk billettsalg til ØYA PRESENTERER

Tre dager er utsolgt

Jaga Jazzist2 Anthony P. Huus
foto Anthony P. Huus

For noen få dager siden lanserte vi konsertserien ØYA PRESENTERER, som finner sted på ved Tøyenparken 11. – 14. august. På under to døgn har tre av dagene blitt utsolgt, noe vi er veldig glade for. Det er fortsatt noen billetter igjen til onsdag 11. august med Jaga Jazzist, Kamara og Signe Marie Rustad. Det er ingen grunn til å vente om du vil oppleve Øya-stemning i 2021. Vi gleder oss til å se dere!

 

BILLETTLINK TIL ØYA PRESENTERER

ØYA PRESENTERER blir en intim og eksklusiv opplevelse. Området har en kapasitet på 1000 publikummere, delt i to kohorter. Det vil ikke være nødvendig å vise koronapass. Arrangementet gjennomføres med gjeldende smittevernsregler.

Publikum skal være sittende og skal holde seg ved bordet sitt. Området er delt inn i to kohorter, så pass på at du bestiller billett i samme kohort som de du ønsker å sitte sammen med. Personer som ønsker å sitte sammen på firemannsbord bør ankomme innslippet i samlet gruppe.

Mer info her

 

Øya presenterer Jaga Jazzist, Kamara og Signe Marie Rustad
onsdag 11. august 2021

Den første dagen har et meget sterkt program, med stor variasjon. Vi gleder oss til stemningsfulle konserter og å oppleve musikkglede sammen med Øya-publikummet igjen. Jaga Jazzist, Kamara og Signe Marie Rustad kommer til å levere tre veldig ulike konserter, men vi er sikre på at alle tre blir like bra.

 

JAGA JAZZIST
Jaga Jazzist har siden 90-tallet smelta sammen biter av jazz, elektronisk og eksperimentell musikk. De spilte på den aller første Øyafestivalen og har siden etablert en fanskare av musikknysgjerrige over hele kloden. A Livingroom Hush fra 2002 ble kåra til årets jazzalbum av BBC. I fjor kom det nyeste albumet, kalt Pyramid.

Allmusic.com: – Pyramid is the sound of the group letting themselves go and following their instincts, arriving at some of their most unbound, easily enjoyable material.

Musikerne har vært del av et utall andre band og prosjekter, i tillegg til at de ofte er å høre på andre artisters utgivelser. Nå gleder vi oss til å høre deres fantastiske og tidvis komplekse musikk i levende form på Tøyen.
www.facebook.com/jagajazzist
www.jagajazzist.com

 

KAMARA
Kamara fløy ut av startblokkene i 2019, og imponerte oss gang på gang. Hun er dermed et helt naturlig valg til vår konsertserie. Musikknyheters bransjepanel kåret henne til talentet man hadde mest tro på i 2020. Endelig skal Kamara fåvise hvorfor fra scener igjen.

Fatuma Kamara er født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen. Hun får radiospilling med stadig nye singler. I vår kom EPen The Long Way Home. Kamara blander RnB og pop på en energisk måte, og viser en helt egen formidlingsglede på scenen. Vi tror hun blir manges nye favorittartist i løpet av de neste årene.
www.facebook.com/hausofkamara

 

SIGNE MARIE RUSTAD
Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksende norske americana-publikummet med debutplata Golden Town (2012), skapte Signe Marie Rustad fra Elverum for alvor bølger med sjangeroverskridende Hearing Colors Seeing Noises (2016). I 2019 kom det tredje albumet When Words Flew Freely, produsert av Kenneth Ishak. Det ble av flere utropt til årets norske album.

Hun mottok Spellemann som beste tekstforfatter i 2019. Live har Signe Marie Rustad med seg et fantastisk band, som forsterker hennes låter ytterligere og bringer dynamikken fra platene til live på scenen.
www.facebook.com/SigneMarieRustad