FAQ om Øya 2021

Under har vi forsøkt å svare på ofte stilte spørsmål i forbindelse med at Øyafestivalen 2021 er avlyst. Vi vil fortløpende oppdatere denne siden for å svare på det dere lurer på.

Publikum - Fredag
Foto: Steffen Rikenberg

Hvorfor er Øyafestivalen 2021 avlyst?
De avklaringene som har kommet fra myndighetene er fortsatt preget av stor usikkerhet. Usikkerheten medfører stor risiko for mange arrangører. Vi vil ikke klare å lage en Øyafestival slik publikum og andre kjenner den. Derfor blir vi nå nødt til å i stedet jobbe for at vi i 2022 kan lage tidenes Øyafestival.

Er billettene mine til Øya 2020 eller 2021 gyldige til Øyafestivalen 2022?
Ja! Billetten vil automatisk overføres til 2022. Du behøver altså ikke å foreta deg noe, men vi oppfordrer likevel alle til å hente ut billetten sin med korrekt dato og årstall via Ticketmaster-appen eller via din profil på ticketmaster.no.

Hva må jeg gjøre dersom jeg vil refundere billetten min?
Alle billettkjøpere har nå blitt kontakta på mailadressen som ble brukt ved bestilling. I denne mailen finner du detaljene om refusjon. Finner du ikke mailen, bør du sjekke spamfilter på denne mailadressen. Har du fortsatt ikke mottatt noe, kan du kontakte oss på info@oyafestivalen.com.

Billettkjøpere har fått tilbud om refundering av billettprisen, men ikke Ticketmasters avgift. Refusjonsperioden varer fra 1. til 20. juni.

Kan jeg bytte dag på dagsbilletten min?
I utgangspunktet gjelder dagsbilletten din til samme ukedag i 2022. For eksempel: onsdagsbillett 2020 eller 2021 gjelder som onsdagsbillett i 2022.
Vi kommer tilbake til en begrenset bytteperiode hvor du får mulighet til å bytte dagsbillett fra en festivaldag til en annen. Dette skjer først etter at en del av de større artistene i programmet er plassert på dager. Før bytteperioden starter vil du som har dagsbillett få en ny e-post med informasjon om hvordan du går frem for å bytte billetten din. Muligheten til å bytte dag begrenses av den aktuelle dagens kapasitet.

Når vil Øyafestivalen 2022 finne sted?
Øyafestivalen 2022 avholdes i Tøyenparken 10.–13. august. Klubbdagen vil være 9. august. Vi gleder oss enormt til å se dere igjen! Billettsalget starter 18. mai. Husk at mange billetter overføres fra 2020 og 2021, så det vil være langt færre i salg enn normalt.

Vil programmet inneholde artistene som ble sluppet i 2020 og 2021?
Vi jobber på spreng med dette nå. Flere av artistene vil bli med over til 2022, hvilke vil vi komme tilbake til så snart som mulig. Øya 2022 vil også inneholde mange nye aktuelle artister, både små og store. Vi håper å ha første artistnyhet ute før sommeren.

Jeg hadde kjøpt ungdomspass men vil være over 18 innen Øya 2022. Trenger jeg foreta meg noe?
Vi skal sørge for at ungdom over 18 med ungdomspass skal slippe å betale noe mellomlegg for å komme inn på Øyafestivalen 2022. Da er det bare å fylle ut kontaktskjemaet her i perioden 1. – 20. juni og be om å få byttet til voksenbillett.

Andre spørsmål? Prøv messenger på www.facebook.com/oyafestivalen eller info@oyafestivalen.com