Se konsertfilm med Nick Cave 5. eller 8. november

Vega Scene, Øyafestivalen og Big Dipper presenterer Idiot Prayer

Idiotprayer

IDIOT PRAYER
– Nick Cave alone at the Alexandra Palace

Tre visninger:

5. november kl. 18.30 og 21.00

8. november kl 18.00 

på Vega Scene
Billetter kjøpes HER

Konsertfilm med en rå og personlig Nick Cave – vakrere enn noen gang.

IDIOT PRAYER viser Nick Cave fremføre et bredt utvalg sanger i et intimt format og sjelden nedstrippet setting, hvor han spiller alt fra tidlig Bad Seeds, Grinderman og helt frem til hans seneste album Ghosteen som kom ut i fjor.

Filmen inneholder låter som Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues og Girl in Amber. Konserten ble spilt inn i juni og skulle opprinnelig kun være en online event, men en enorm etterspørsel gjør at publikum nå kan se denne fantastiske seansen på kino, og det i en utvidet utgave som inneholder fire hittil usette fremføringer.

Konserten ble filmet i det Storbritannia sakte var på vei tilbake etter den omfattende nedstengningen, og var en reaksjon fra Cave på begrensningene og isoleringen alle inkludert han hadde vært utsatt for i månedene før. IDIOT PRAYER er et unikt suvenir fra en merkelig og ustabil periode i historien.

Konserten er filmet av den prisvinnende fotografen Robbie Ryan (The Favourite, Marriage Story, American Honey) i Alexandra Palaces nydelige West Hall. Filmen er klippet av Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta) og musikken ble spilt inn av Dom Monks.

 

Omtale lånt av Verdensteatret i Tromsø.

 

Har du Øya-billett kan du få rabatt på Idiot Prayer. Velg billettkategori ØYAPASS, og bruk koden øya2020