Refusjonsgaranti

Det er trygt å kjøpe billetter til Øyafestivalen 2021

refusjon_liggende

Øyafestivalen er i full gang med å planlegge Øya 2021 og vi gleder oss stort til å møte publikum i Tøyenparken. Vi har allerede sluppet de første artistene, og kommer til å slippe flere fortløpende utover høsten. Vårt mål er å gi publikum den aller beste Øya-opplevelsen noensinne om et år.

– Vi savner Tøyenparken, artistene, publikum, våre frivillige og alle andre venner, og må bare håpe på at verden snart blir litt mer normal. Vi velger å være positive, krysser fingrene for en rask vaksine, og tror uansett at vi gjennom konstruktiv dialog skal klare å bidra til at profesjonelle norske festivalarrangører kan skape et sikkert miljø for publikum i årene fremover.
Tonje Kaada – daglig leder, Øyafestivalen

Da vi måtte avlyse årets festival ble alle billetter automatisk overført til 2021, og alle som ønsket å refundere billetten fikk mulighet til det. Skulle Øyafestivalen bli nødt til å avlyse igjen grunnet COVID-19 (noe vi verken håper eller tror vil skje), vil vi selvsagt behandle våre billettkjøpere på samme måte!

Få svar på flere ofte stilte spørsmål her.

Kjøp Øya-billetter her!