Takk for i år, vi ses i 2021!

Billetter til Øya 2021 i salg nå!

publ19 helge brekke
foto Helge Brekke

Det ble ingen vanlig festivalsommer, og dermed heller ingen vanlig Øya. Vi har likevel mange vi vil takke. Først og fremst takker vi alle dere som valgte å beholde billetten, for å kunne bruke den i 2021. Like takknemlige er vi for alle dere som har kjøpt billett til Øya 2021 nå i sommer.

Det har vært en glede å ha positive og framoverretta samarbeidspartnere i de siste månedene, noe vi skal bygge videre på i nye typer samarbeid. Vi skal nå jobbe hardt det neste året for å igjen kunne arrangere Øya sånn som både vi og dere savner. Lista legges høyt, og vi vil skape de beste Øya-opplevelsene noensinne.

De gode seertallene til fredagens digitale sending hos DNBs festivalsommer viser at mange ønsker seg litt festivalstemning, sjøl om den fullverdige festivalopplevelsen ikke er mulig akkurat nå.

Vi gleder oss til å se publikum, frivillige, artister og partnere i Tøyenparken i august 2021.

Billetter til Øya 2021 er i salg hos Ticketmaster nå.

Øyafestivalen 2021 blir arrangert 10. – 14. august.