FAQ – Har du spørsmål om Øya 2020?

Mange lurer på hva som skjer med Øyafestivalen og med kjøpte billetter nå som myndighetene har lagt ned forbud mot store arrangementer fram til 1. september. 

2 helge brekkec
foto Helge Brekke

Under har vi forsøkt å svare på ofte stilte spørsmål i forbindelse med at Øyafestivalen 2020 er avlyst. Vi vil fortløpende oppdatere denne siden for å svare på det dere måtte lure på.

 

Hvorfor er Øyafestivalen 2020 avlyst?

Norske myndigheter har lagt ned forbud mot store arrangementer fram til 1. september, på grunn av den pågående korona-pandemien. Selv om det er med tungt hjerte vi derfor må meddele at det ikke blir noen Øyafestival i 2020, støtter vi selvsagt myndighetenes avgjørelse om å sette de helsemessige behovene først.

 

Er billettene mine til Øya 2020 gyldige til Øyafestivalen 2021?

Ja! Billetten vil automatisk overføres til 2021. Du behøver altså ikke å foreta deg noe, men vi oppfordrer likevel alle til å hente ut billetten din med korrekt dato og årstall via Ticketmaster-appen eller via din profil på ticketmaster.no.

 

Hva må jeg gjøre dersom jeg vil refundere billetten min?

Fristen for å be om refusjon gikk ut 30. juni 2020. Det er altså for seint å be om refusjon nå, men billetten er automatisk gyldig til 2021.

Nå som du har overført billetten er du også automatisk med i trekningen av 10 festivalpakker bestående av verdikort à 1.000 kr på mat og drikke som kan benyttes på festivalen, samt et utvalg av kul merchandise. Vinnerne annonseres 12. august 2020.

I tillegg får du festivalopplevelsen til samme pris som 2020-billetten kostet.

 

Kan jeg bytte dag på dagsbilletten min?

I utgangspunktet gjelder dagsbilletten din til samme ukedag i 2021. For eksempel: onsdagsbillett 2020 gjelder som onsdagsbillett i 2021.

Vi komme tilbake til en begrenset bytteperiode hvor du får mulighet til å bytte dagsbillett fra en festivaldag til en annen. Før bytteperioden starter vil du som har dagsbillett få en ny e-post med informasjon om hvordan du går frem for å bytte billetten din.

 

Når vil Øyafestivalen 2021 finne sted?

Øyafestivalen 2021 avholdes i Tøyenparken 11.–14. august. Klubbdagen vil være 10 august. Vi gleder oss enormt til å se dere igjen!

 

Vil programmet være det samme i 2021 som det skulle vært i 2020

Vi jobber på spreng med dette nå. Flere av artistene vil bli med over til 2021, hvilke vil vi komme tilbake til så snart som mulig. Øya 2021 vil også inneholde mange nye aktuelle artister, både små og store.