The Tarantula Waltz til Øyanatt

Spiller på Krøsset fredag 14. august!

TTW_FB-event_1920x1005 bw

FKP Scorpio Norge presenterer:
Øyanatt: The Tarantula Waltz (SE)

Krøsset

Fredag 14. august

 

Strålende The Tarantula Waltz spiller under Øyanatt, fredag 14. august! Billetter i salg nå.

BILLETTER HER

Du vet når du er på en skikkelig bra konsert og bare blir dratt inn i det fengslende universet som blir fremført foran deg, og glemmer alt utenfor? Akkurat den følelsen kan vi forvente når The Tarantula Waltz kommer til Oslo i august.

Svenske Markus Svensson, også kjent som The Tarantula Waltz, er en av Sveriges mest spennende låtskrivere. Før jul slapp han sin femte skive Kallocain som toppet en rekke årsbestelister i hjemlandet som «årets beste svenske album», samt høstet en rekke strålende kritikker:

«Ibland kostar livet på, men för den som tar sig igenom de svåraste partierna med förståndet i behåll skänker det desto mer tillbaka. Precis som upplevelsen av att höra det här magnifika albumet.» – GAFFA Sverige ★ ★ ★ ★ ★ ★

«Jag minns faktiskt inte när jag blev så här berörd av stråkar och sång senast.» – HYMN, 10/10

Siden debuten i 2007 har han gitt ut fem fullengdere, og turnert verden rundt med blant andre The War On Drugs og The Tallest Man On Earth.

Nå gleder vi oss til å traske til Krøsset litt småslitne etter en lang dag i parken, og la The Tarantula Waltz gjøre livene våre biiittelitt bedre.

Bill. 175/225,- + avg. (med/uten Øya-pass). 18 år leg.

Dørene åpner kl. 22:00

www.thetarantulawaltz.com

 

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.