BICEP til Øya

Spiller i Sirkus fredag 14. august

Bicep_Oya2020 c

Vi fortsetter våre fem slipp på fem dager, med den britiske duoen BICEP. De starta som klubbmusikkbloggere og har i løpet av noen år endt opp som livefavoritter. Duoen er i stand til å selge ut store klubber eller gjøre jobber på de største festivalene. Dette er deres første besøk på festival i Norge.

I går slapp vi engelske Sam Fender og de neste tre dagene vil nye navn legges til på Øya-plakaten. Følg med!

 

BICEP (UK), LIVE – fredag 14. august, Sirkus

Duoen BICEP er opprinnelig fra Belfast, men holder til i London. Matt McBriar og Andy Ferguson har en felles kjærlighet til gammel obskur disco, techno og house, og blir ofte berømmet for sin gode smak. De lykkes godt i å blåse nytt liv inn i etablerte eller eldre stilarter. I 2012 starta de sin egen label, Feel My Bicep, oppkalt etter en suksessfull blogg de hadde drevet i noen år. Siden 2015 har de spilt live, og to år seinere kom det suksessfulle debutalbumet, som ble utgitt på Ninja Tune. En remix av låta Opal fra Four Tet ble en klubbfavoritt.

The Skinny skreiv: – An album that functions seamlessly as a listen-in-one-sitting affair, with enough memorable stand-alone moments to keep the club contingent happy, Bicep’s debut is a clear front-runner for best house record of the year.

BICEP har spilt kjempefestivaler som Glastonbury, Coachella, Sonar, Pitchfork Festival og Primavera. De selger ut konserter på begge sider av Atlanteren. Vårens to show på O2 Academy Brixton solgte ut på noen minutter. BICEP fikk veldig respons på forrige liveshow, og nå har de noe enda større og bedre på lager.

Ryktene sier at det er ny musikk på vei.

www.facebook.com/feelmybicep