Øyanatt med Flora Cash

Spiller på Ingensteds onsdag 12. august.

flora cash c

FKP Scorpio Norge presenterer:

Øyanatt: Flora Cash (SE/US)

Ingensteds

Onsdag 12. august

 

Den svensk-amerikanske indiepop-duoen Flora Cash til Øyanatt den 12. august!

Mann- og koneduoen møttes på SoundCloud i 2012 og den musikalske forbindelsen var umiddelbar. Shpresa Lleshaj dro fra Stockholm til Minneapolis for å møte Cole Randall, før de begge returnerte til Sverige – og med dét var Flora Cash født.

Debut-EPen Mighty Fine slapp de kun noen måneder etter. Siden har de sluppet et album og tre EP-er til, til svært gode omtaler fra blant annet Earmilk, Elmore Magazine, Noisey by VICE, Paste og The Line Of Best Fit. Album nummer to heter Baby, It’s Okay, og slippers 6. mars.

Duoen lager nydelige indie- og folk-inspirert popmusikk, ikledd rolig gitarklimpring, keys og milde tekno-effekter. På toppen får vi myk vokalklang, med to ulike stemmer som kler hverandre særs godt.

Vi gleder oss veldig til å runde av den første Øya-dagen med disse her på Ingensteds!

 

Billetter i salg fra fredag 28. februar kl. 10:00.

Bill. 175/225,- + avg. (med/uten Øya-pass)

Dørene åpner klokken 22:00.

www.floracash.com

 

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.