Kvelertak til Øya lørdag 15. august

Nytt album i februar

Kvelertak_Oya2020 c

Nå er det klart at snart albumaktuelle Kvelertak runder av festivalen i Sirkus. Vi gleder oss til deres kraftrock skal fylle vårt store telt, og lage en fantastisk avslutning på Øya 2020 lørdag 15. august.

Vi tar en skikkelig juleinnspurt og slipper flere navn til neste års plakat denne uka. Følg med!

 

KVELERTAK

Kvelertak har oppnådd noe ingen andre norskspråklige rockeband har klart, å turnere år etter år på store arenaer internasjonalt. Deres egen miks av pønk, metal og rock har gitt dem en solid fanskare over store deler av verden. Med de tre albuma Kvelertak (2010), Meir (2013) og Nattesferd (2016) har de spredd energisk og kraftfull musikk fra festivalscener, arenaer og klubber over store deler av verden. Bandet har turnert med legender som Metallica og Slayer, samt andre kvalitetsband som Mastodon, Gojira, Ghost og Converge.

Ved forrige albumutgivelse skreiv Metalsucks.net: – This is a band staunchly committed to musical principles that most of the scene only thinks it understands: clever songwriting, satisfying articulation, and fresh delivery. I can’t wait to hear what comes next.

I februar kommer albumet Splid, det første med Ivar Nikolaisen på vokal. Forhåndsomtalene viser at medier fra hele verden gleder seg til å høre ny musikk. Som en forsmak har bandet gitt ut den sju minutter lange Bråtebrann. Som de to første skivene, er Splid spilt inn av Kurt Ballou fra Converge. Etter albumutgivelsen begir Kvelertak seg ut på en ny Europa-turné. Vi gleder oss til å få dem tilbake på Øya, for at de skal servere riff og refrenger i storformat.

www.kvelertak.com

www.facebook.com/Kvelertak