Emilie Nicolas til Øya

Jobber for tiden med ny musikk.

EmilieNicolas_1_Oya2020_Foto_Thomas Qvale c
foto Thomas Qvale

Vi har ventet lenge på å få invitere Emilie Nicolas tilbake til Øya etter at hun sist spilte i 2015, kort tid etter sitt store gjennombrudd. Det jobbes for tiden med ny musikk, som vi gleder oss til å høre.

Sammen med Big Dipper inviterer vi nå til en intim opptreden med Emilie Nicolas i butikken deres lørdag 7. desember, kl 14.

 

EMILIE NICOLAS

Emilie Nicolas ble tatt imot med åpne armer av både kritikere og publikum etter singelen Pstereo (2013) og albumet Like I’m a Warrior (2014). Hun toppa albumlista og mottok to Spellemannpriser. Sistnevnte bragd gjentok hun med det neste albumet Tranquille Emile (2018). Mellom de to utgivelsene ble hun nødt til å ta en pause på grunn av sykdom, men hun er nå tilbake med full musikalsk kraft. Hun har solgt ut både Sentrum Scene og to kvelder i Den Norske Opera, en konsert Universitas omtalte som «nært, vakkert og voldsomt».

Musikken hennes er beskrevet som «pop, R&B og elektronika – servert med jazzens følsomhet». Hun har studert musikk på NTNU og Norges Musikkhøgskole. Gjennom låtene viser hun sine sterke sider som sanger, komponist og produsent. Emilie Nicolas regnes som en av våre mest spennende artister, med en egen evne til å tøye poppens rammer. Det jobbes med ny musikk, som vi håper å høre i Tøyenparken.

www.emilienicolas.com

www.facebook.com/emilienicolasofficial