Øya Ung med girl in red

Øya Ung & Yngling-konsert med girl in red 9. desember på Parkteatret Scene

gir - Cameron Davari lul7
foto Cameron Davari

Norges nye indie-heltinne heter Marie Ulven og kommer fra Horten. Hennes musikalske prosjekt, girl in red, har høstet lovord både her hjemme og internasjonalt, med millioner av månedlige avspillinger og visninger på Spotify og YouTube.

Den 19 år gamle musikeren ble nylig spådd et rosenrødt 2019 av Norges fremste musikkeksperter. Hun ble kåret til Årets Urørt i fjor, opptrådte på P3 Gull, og låten «i wanna be your girlfriend» var å finne på New York Times prestisjefylte liste over de beste låtene i 2018. Musikknettstedet Gaffa omtalte konserten hennes under fjorårets Øyafestival som ett av festivalens absolutte høydepunkter.

Låtene hennes er uten filter, korte og direkte med en fri strøm av tanker og følelser om kjærlighet, sorg og besettelse. girl in red lager eksepsjonelt catchy og gode poplåter, med en umiddelbar egen identitet, drømmende indie-vibber og en dose lo-fi.

Vi gleder oss til konsert kun for de under 18 år!

girlinred.bandcamp.com

youtube.com/girlinred

ID: under 18
Dører: 18.00

Yngling er Parkteatrets konsertrekke rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år.

Øya Ung er Øyafestivalens læringsarena for unge som ønsker å få mer kunnskap om, og praktisk erfaring i, å arrangere konserter og festivaler.