Se den nye filmen om Depeche Mode på Vega Scene i november

To eksklusive visninger av ny film med Depeche Mode og deres fans.

Depeche_Mode_FB bw

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

Big Dipper

Vega Scene 21. november kl. 19:00 og 21:00

HER

I 2017 og 2018 la Depeche Mode ut på sin Global Spirit Tour og opptrådte for mer enn 3 millioner fans verden over.  Den anerkjente regissøren Anton Corbijn har lenge samarbeidet med bandet, og har med «SPIRITS in the Forest» laget en film som på mesterlig vis fanger bandets energi på scenen, samtidig som den gir et empatisk og emosjonelt innblikk i musikkens betydning for fansen.

Med utgangspunkt i historiene til seks lidenskapelige Depeche Mode-fans undersøker filmen både hvordan og hvorfor bandets popularitet fortsetter å vokse den dag i dag. «SPIRITS in the Forest» er dog langt mer enn én konsertfilm. Corbijn skildrer også musikkens unike evne til å bygge samhold, utviske forskjeller og skape møtepunkter på tvers av grenser, lokasjoner, kjønn, alder og situasjoner.

Kunstnerisk foto møter mesterlig regi i «Depeche Mode: SPIRITS in the Forest». På unikt vis veves den spektakulære turnéavslutningen på Berlins famøse Waldbühne sammen med intimt dokumentarisk materiale, filmet på hjemstedene til fans rundt om i verden.