ANE BRUN – LEAVE ME BREATHLESS på Vega Scene

Visninger i samarbeid med Vega Scene og Big Dipper.

ANE_header_nettside (1)
  1. 25. oktober kl. 18:00 – med artistsamtale
  2. 26. oktober kl. 18:00 – med regissørsamtale

I samarbeid med Vega Scene og Big Dipper inviterer vi til to eksklusive visninger av Ane Bruns konsert i Oslo Spektrum 14. april i år. Her fremførte hun den kritikerroste platen Leave Me Breathless. Det blir samtale mellom Ane Brun og Jacob Krogvold i forkant av visningen fredag 25. oktober. Dagen etter blir det en samtale med regissør Stian Andersen.

OM FORESTILLINGEN 
På Leave Me Breathless-albumet hedrer Ane Brun noen av vår tids største artister ved å gi nytt liv til deres låter. På setlisten finner du sanger fra artister som Bob Dylan, Sade, Foreigner, Mariah Carey, Tom Petty og Radiohead, samt noen av Anes egne og mest elskede låter. Velkommen til en magisk kveld med høy gåsehudfaktor.

ANE BRUN – LEAVE ME BREATHLESS er filmet og regissert av Stian Andersen. Han er en av våre fremste fotografer og musikkvideoregissører, og har laget over 50 platecovere for artister som bl.a. Røyksopp, A-ha, Dum Dum Boys, Maria Mena and Big Bang og har fotografert artister som Prince, Johnny Cash, Oasis, Daft Punk, The Knife and Leonard Cohen m.fl.

Denne visningen inngår i Vega Scenes musikk-seksjon. Der får du konserter og musikkrelaterte filmer fra mindre og større artister.