Har du tips om et lokalt prosjekt?

Øyafestivalen har starta jakten på et nytt lokalt samarbeid.

publ 19 helge brekke b bw
foto Helge Brekke

De siste årene har dere i festivalpublikummet hatt muligheten til å donere penger for å støtte lokale prosjekter på Tøyen og områdene rundt, samtidig som dere kjøper Øya-billetter.

I år slo vi alle tidligere rekorder da billettkjøpere og akkrediterte bidro til finansieringen av Håp Kompetanses sommerskole, noe som også ga sommerjobber til ungdommer fra nærområdene. Tidligere har samarbeid og donasjoner fra billettkjøpere finansiert en foodtruck for Kompass & Co, et musikk- og øvingsrom for Sportsklubben Sterling og en treningspark for Oslo Røde Kors sin satsing i indre øst.

Nå trenger vi flere forslag til lokale prosjekter vi kan involvere oss i de neste årene. Vi er på utkikk etter konkrete prosjekter med forankring i nærområdene til Tøyenparken. Prosjektet må gjerne omhandle barn og unge, kultur, fritid, mat, miljø eller noe annet som vil gjøre stedet triveligere og bedre å bo i.

Har du forslag til prosjekter? Send en kort presentasjon til post@oyafestivalen.com innen 20. september.