Takk for i år

Den 21. Øyafestivalen er over og vi ønsker å takke alle som har bidratt. Billettsalget til Øya 2020 starter mandag.

publ sigrid helge brekke bw
foto Helge Brekke

Vårt publikum har fått utallige gode musikkopplevelser både i og utenfor parken. Det har vært opplesninger, filmer, mat, samtaler, kunst og mye mer. Øyakino og Klubbdagen var fullt av høydepunkter før parken åpnet onsdag, og på Øyanatt har man fått vist at festen fortsetter etter at parken stenger. Tøyenparken har vært fylt med et rekordstort antall engasjerte publikummere. Band i ulike stilarter og størrelser har fått god respons og nye fans. Tilbakemeldingene er til stor inspirasjon for videre arbeid for både oss og de på scena.

Vi er kjempestolte av våre frivillige som har stått på både før og under festival, og takker på forhånd de som skal stå for oppryddingen. I tillegg vil vi gi applaus til ansatte, artister, publikum og samarbeidspartnere, og takker alle for vel gjennomført Øyafestival.

Robyn, The Cure, Karpe, Sigrid, Tame Impala, Christine and the Queens, Erykah Badu, James Blake, IDLES, Ezra Collective, slowthai, Unge Ferrari, Razika, Silvana Imam, Ricochets, Unge Ferrari, Motorpsycho med vennerOrville Peck, Sushi x Kobe, Sanskriti Shresta og Harpreet Bansal, Rex Orange County, brenn., Hot Snakes, KOKOROKO, girl in red, Spurv, KAMARA og Turnstile er bare noen av høydepunktene vi sjøl fikk med oss.

Endringer og forbedringer av området har blitt tatt godt imot. Anmeldelsene har vært gode, og publikum i kjempehumør. Det har vært danseutbrudd på helt uventa og nokså uventa tidspunkter.

Vi må igjen takke alle involverte og alle dere som kommer på festivalen. Vårt mål er å lage tidenes beste Øya, noe vi mener å ha klart takket være dere. Øya har nok en gang satt ny norsk rekord i festivalhygge. Nå starter planlegginga av neste Øyafestival. Vi ses i 2020!

 

Mandag 12. august klokka 9:00 legges de første ukespassene til Øyafestivalen 2020 ut for salg hos Ticketmaster, til årets pris. Du kan glede deg allerede nå!

Øyafestivalen 2020 blir arrangert 11. – 15. august.