Fieh erstatter Stefflon Don

Amfiet, kl 19:10

Fieh_app

Dessverre har Stefflon Don blitt syk og kan ikke komme til Oslo for å spille på Øyafestivalen i dag. Vi håper hun har anledning til å besøke Øyafestivalen ved en seinere anledning. Erstatter blir Fieh, som kunne stille opp på kort varsel.

FIEH

Fieh er en sammenknyttet gjeng på åtte, investert i ekte musikk, med en erklæring til sitt publikum: de skal gi folk en opplevelse. Live er bandet en åpenbaring. Begavede instrumentalister som tar deg tilbake til en alder av røykfylte klubber, lidenskapelige fans og musikere som levde og åndet sitt håndverk. Med inspirasjon fra tidligere tiders musikere har sangene mye sjel og fuzz, en kvalitet som gir varme og karakter. Akkurat slik bandet liker det, «Syttitallet er et ideal for hvordan instrumentene skal høres ut.»

I tillegg til vokalist Sofie Tollefsbøl, består bandet av Ola Øverby (trommer), Andreas Rukan (bass), Jørgen Kasbo (gitar), Edvard Synnes (tangenter),Lyder Øvreås Røed (horn og trompet), Solveig Wang (kor og moog) og Thea Arnesdotter Lien (kor). Bandets essens er at de er mange og at alle tilfører noe eget til prosjektet.

Fieh er et ekte musikalsk kollektiv som er i ferd med å sette sitt preg på verden!