Onsdagens konsertanmeldelser

les dem her

Foto: Ihne Pedersen

Brenn

5, Vg

«Jeg har sett norsk rocks fremtid. Den står i flammer.»

«Duoen brenn. (ja, de har liten forbokstav og punktum) har begeistret på årets Roskilde og etterpå turnert det som finnes av nasjonale  sommerscener. Før de nå har havnet på en tidlig konsertspot på Øyafestivalen.»

Les hele anmeldelsen her.

 

The Cure

6, GAFFA

«Vi fikk bekreftet at The Cure fortjener all kredibilitet som de står inne med. Robert Smith er 60 og han hyler og vrir seg vokalt som aldri før. Bandets evne til å bruke små instrumentale detaljer for å formidle stemning er enestående. Det er ikke så mye mer og si. The Cure er og blir levende legender.»

Les hele anmeldelsen her. 

 

The Cure

5, Dagsavisen

«The Cure reiser rundt med et temmelig fast festivalsett, og hadde fått utvidet tid av Øyafestivalen, slik at de startet 20.45, mot ellers 21.30 for hovednavnene på scenen. Sist de spilte i Oslo, 2016 i Spektrum, spilte de tre timer, som noen mente kan bli litt mye. På Øya var settet litt mer konsentrert, godt balansert mellom hits og albumspor. Ingenting fra etter årtusenskiftet, selv om The Cure har gitt ut bra nok plater etter det også.»

Les hele anmeldelsen her.

 

James Blake

5, Dagsavisen

«Hans romantiserte melankoli og sentimentalitet har pensla mang en musikkglad frans med sjelfulle tekster og produksjoner. Med sistealbumet «Assume Form» viste Blake seg fra en langt mer optimistisk og romantisk side – selv om det er langt fra første gang han har vært uttalt inspirert av kjærligheten når han har lager fengslende soniske konstellasjoner, som både kan oppleves prektige og avanserte, men samtidig pop-formulaisk tilgjengelige.»

Les hele anmeldelsen her.