Eksklusiv Karpe-tee på Øya

Overskuddet fra salget går til Håp Kompetanse

Karpe

Vi regner med at vi ikke er alene om å glede oss til at Karpe skal avslutte årets festival med et show som kommer til å bli husket i hundrevis av år. I samarbeid med Øyas faste designer Erland Banggren, Karpes egen designer Even Suseg og Carlings har vi laget en eksklusiv t-skjorte i anledning denne begivenheten. Karpes første Øyaopptreden var i 2006 i Middelalderparken på den intime scenen Sjøsiden. Mye har skjedd siden den gang og det er nettopp det denne skjorta illustrerer.

Alt overskuddet fra salget av skjorta går til Håp Kompetanse, en organisasjon som jobber for å bedre hverdagen til barn med innvandrerbakgrunn i bydel Gamle Oslo. Kun 150 eksemplarer i salg hos Carlings i Tøyenparken. Noen få legges ut for salg hver dag – flesteparten på lørdag.