Ivo Lima spiller i Biblioteket torsdag

Biblioteket, torsdag 8. august, kl 21:00

ivo lima Nr.2 liggende bw

Ivo Lima vant årets konkurranse og spiller torsdag i Biblioteket klokka 21:00. Vi gratulerer og gleder oss.

I tillegg har de vunnet preprod hos Øvingshotellet.

 

Bergens nye stjerneskudd? Disse ordene begynner å bli veldig tomme. Men hva med artisten du alltid har drømt om å oppdage? Den du med ett forstår, danser til, gråter med og smiler av? Ivo Lima lager selvsikker, hard popmusikk. Men tekstene forteller historier om sårbarhet, psykisk helse og alle former for kjærlighet. Du har kanskje hørt om denne artisten under et annet navn, for frem til våren 2019 var navnet hans SIGURD. Han ble hyllet av både media, bransjen og folket etter et enestående, fullstappet show under VillVillVest. Han ga nylig ut singelen Picture som har blitt godt tatt imot!

www.facebook.com/only.Ivo.Lima