Ta sykkelen fatt til Tøyenparken!

Sammen med Vestre sørger vi for at sykkelen din står trygt mens du koser deg på konsert.

30085720768_6e8d0d775c_o
Foto: Thor Møller

Over 80% av Øya publikum bor i Oslo med hovedvekt på bydelene nær festivalområdet. Sannsynligheten er stor for at det tar deg mindre enn 15 minutter å sykle til festivalen.

Både inngangen og sykkelparkeringen er i år flyttet og vil være å finne i Tøyengata ved Munchmuseet. Sykkelparkeringen er inngjerdet og er åpen under festivalens åpningstider: 

Onsdag til fredag: 13.00 – 23.00
Lørdag: 12.00 – 23.00

Parkeringen stenger kl. 23:00 hver dag og vil bli lukket. Husk å hente sykkelen din før dette! Vi anbefaler ikke å la sykkelen stå over natten. 

Det vil være en egen sykkelparkering for frivillige i arbeid.

Bruker du bysykkel er det heller ingen bekymring! Oslo Bysykkel kommer til å sørge for ledig parkering ved stativer nær parken. Følg med på appen “Oslo Bysykkel” for å se hvilke stativer som har ledig plass. 

med oversikt over sykkelruter, servicestasjoner, bysykkelstativ m.m. 

Lett tilgjengelig med kollektitvt
Har du ikke mulighet til å sykle er det også lett å komme seg til Tøyenparken med kollektiv transport. Alle t-bane linjer går til Tøyen T-banestasjon som ligger 400 m fra festivalinngangen. I tillegg går det både buss og trikk i nærheten av Tøyenparken. Sjekk ruter.no for din reiserute. Vi minner om at vi ikke tilbyr parkeringsplasser for bil.