2020: 11.-15. august

Ta sykkelen fatt til Tøyenparken!

Sammen med Vestre sørger vi for at sykkelen din står trygt mens du koser deg på konsert.

30085720768_6e8d0d775c_o
Foto: Thor Møller

Øyafestivalen ønsker å oppfordre alle våre publikummere til å sykle mer – både til festivalen og til hverdags. Derfor tilrettelegger vi for publikum å starte sykkeleventyret sitt under Øya! Over 80% av Øya publikum bor i Oslo med hovedvekt på bydelene nær festivalområdet. Sannsynligheten er stor for at det tar deg mindre enn 15 minutter å sykle til festivalen.

Både inngangen og sykkelparkeringen er i år flyttet og vil være å finne i Tøyengata ved Munchmuseet. Sykkelparkeringen er inngjerdet og er åpen under festivalens åpningstider: 

Onsdag til fredag: 13.00 – 23.00
Lørdag: 12.00 – 23.00

Parkeringen stenger kl. 23:00 hver dag og vil bli lukket. Husk å hente sykkelen din før dette! Vi anbefaler ikke å la sykkelen stå over natten. 

Det vil være en egen sykkelparkering for frivillige i arbeid.

Bruker du bysykkel er det heller ingen bekymring! Oslo Bysykkel kommer til å sørge for ledig parkering ved stativer nær parken. Følg med på appen “Oslo Bysykkel” for å se hvilke stativer som har ledig plass. 

Aldri syklet til Tøyenparken før? Hos Oslo Kommune sine nettsider finner du sykkelkart med oversikt over sykkelruter, servicestasjoner, bysykkelstativ m.m. 

Lett tilgjengelig med kollektitvt
Har du ikke mulighet til å sykle er det også lett å komme seg til Tøyenparken med kollektiv transport. Alle t-bane linjer går til Tøyen T-banestasjon som ligger 400 m fra festivalinngangen. I tillegg går det både buss og trikk i nærheten av Tøyenparken. Sjekk ruter.no for din reiserute. Vi minner om at vi ikke tilbyr parkeringsplasser for bil.