Artister spiller pingpong for miljøet!

Er Razika eller Pom Poko best på pingpong? Bli med å heie på din favorittartist!

20575394891_0f8a05de57_o
Foto: Mathias Ertnæs

DnB inviterer artister og publikum til å spille pingpong til inntekt for Natur og Ungdoms miljøarbeid. Blant annet kan du få med deg bordtennisferdighetene til Razika, Pom Poko og The Needs. Under festivalen arrangerer Natur og Ungdom kamper mellom artister, som du kan få med deg ved DnB sin stand like ved infoboden. Møt opp for å heie på din favorittartist! Kanskje spiller medlemmene i favorittbandet ditt mot hverandre? Kampene finner sted hver dag under utenfor DnB-standen.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom og har samarbeidet med Øya på miljø i 17 år. Visste du at alt avfallet sorteres for hånd på bakområdet i 15 fraksjoner?

 

Følg med i Øya-appen for fortløpende informasjon om tidspunkt for artistkampene. Andre artister som slår et slag for Natur og Ungdom er Brenn., KAMARA, Bendik HK, Vegard & Ivar Band og Musti. Sjekk Øya-appen for den flere artister og følg med på #pingpongfornaturogungdom!