Skal du ha med barn på Øya?

Litt info om familieliv på festivalen

barn bjørnar elvestad bw
foto Bjørnar Elvestad

Vi er glade for at mange velger å ta med hele familien på dagtid under festivalen. I år blir det et familievennlig område i festivalens nordlige hjørne. Følg gangveien opp bakken forbi Fortum-scena. Her finnes det et barneområde, med aktiviteter for de yngste fram til tidlig på kvelden. På samme sted finnes også en bleieskiftstasjon.

For barnevennlige matvalg kan vi anbefale sorbetis fra Sorbet Sisters oppe på haugen, boller og div bakverk hos Godt brød på platået, pølser med potetsalat hos Gammelgården Lysklæt på matområdet, burger hos Coop og toast hos LOKAL.

OM REGISTRERING AV BARN

Øyafestivalen tar barnas sikkerhet på alvor. Derfor skal alle barn under 12 år registreres før de slipper inn på festivalområdet. Alle voksne/foresatte som skal ha med seg barn under 12 år må henvende seg i barneregistreringssboden til høyre ved innslipp til området. Barn under 12 år kommer gratis inn på festivalen i følge med foreldre/foresatte.

Det tar tid å registrere alle barna som skal inn på festival. Møt derfor opp i god tid hvis du har tenkt å få med deg første band som spiller! Registrering av barn gjøres på eget skjema som du kan laste ned og fylle ut på forhånd. Skjemaet kan du også få utlevert ved innslippet på Tøyen. Finn skjema her

 

OPPFORDRING

Øyafestivalen er en fest for voksne. Vi setter stor pris på at hele familien er med i noen timer, men oppfordrer til at barn overlates til barnevakt før kvelden.