Fire Øyanetter på Perlen

FREEDOMB (ES) / SCHAARUP (DK) / DJ REIZ (FR) / YHA YHA (US/DE) +++

schaarup c

Onsdag 7. august

FREEDOMB (ES)
KIM YOUNG ILL

Pris med/uten øyabillett: gratis/100 kr
Billetter i døra / 20 år

Some talk about nights in Chicago, others claim that they’ve seen him in Berlin. Many speak about Madrid. Everything’s in the music, in the rythm and overall in the freedom of the beat. In the end, its all about FreedomB. With influences directly from jazz, funk or soul, from the first house and electronic rythms, FreedomB is in search of the constant groove that will make you dance from sun to sun, or from noon to morning.

Etter 10 år bak spillerne, med kjærlighet for disco, house og techno, har DJ Kim Young iLL opparbeidet seg rykte for dansbare DJ-sett som virkelig svinger. Lenge holdt han hus i Kristiansand, hvor han drev podcasten Groove Lab, booket og holdt huset fast på Frk. Larsen. Som resident DJ i klubbkonseptet UNTS sammen med blant annet DJ Rub800, holdt han Sørlandet godt forsynt med dyp og drivende klubbmusikk. I dag holder han hus på Storgata 26 og hoster sine faste klubbkvelder UNTS. Over årene har Kim gjestet steder som DR. Pong, Bar 23 og Bohnengold i Berlin, Kulturhuset, Skaugum, Technokjeller, Elefant og Oslo Camping.

 

Torsdag 8. august

SCHAARUP (DK)
JULIE REISTAD

Pris med/uten øyabillett: gratis/100 kr
Billetter i døra / 20 år

SCHAARUP is a skilled, energetic and dedicated DJ with 6 years of experience behind the decks. Her sound and heart are set on genres such as house, deephouse and techno, and she draws inspiration from the sounds and clubs of (underground) Berlin.

Aside from DJing, SCHAARUP is also a producer and has released a track on Emotive Sounds and made remixes of Lucy Love, Mendoza, and Penny Police among others

Her skills has taken her everywhere from bars, clubs, private and corporate events to festivals, fashion weeks, and some of the main stages within the industry. Latest Roskilde Festival 2019. But her true home is Culture Box in downtown Copenhagen, where she regularly turns the tables.

In addition to being immersed in her DJ jobs, SCHAARUP has created her own party concept, HOUSEFRAU, which she tours with in different nightclubs and venues. HOUSEFRAU hire female DJs from all over Europe, with an appetite for house and techno, to bring focus to the female talents of the electronic segment of the music industry.

 

Fredag 9. august

DJ REIZ (FR)
JUSTIN G

Pris med/uten øyabillett: gratis/100 kr
Billetter i døra / 20 år

Eclecticity is Dj Reiz’s watchword. Owner of the label Union Trance Mission, his love for digging records brought him to impose his style on the decks since the last five years. Supported by artists as Anetha, Anastasia Kristensen, VTSS or Viscerale, he will always give a retro touch to his sets and his productions.

Justin G er et av de nyeste tilskuddene til Oslos DJ-scene, selv om han er ett kjent fjes for de fleste andre klubbtrynene i byen. Spiller litt av alt ettersom hva som passer til tid og sted, men han har en forkjærlighet for alt som er hardt, tungt, og det som får deg til å danse sokkene av deg. Har tidligere spilt på flere av Oslos klubber, som f.eks The Villa, Jaeger, Tusj, Dattera til Hagen og tidligere hos oss på Perlen da vi hadde Winter Rave 2018.

 

Lørdag 10. august

YHA YHA (US/DE)
SOJU PRINCESS

Pris med/uten øyabillett: gratis/100 kr
Billetter i døra / 20 år

Mother of New World Dysorder Berlin, Yha Yha will be moving your body on the dance floor with her eclectic style of cross genre mixing. She mixes everything from atmospheric techno to bass to vogue beats to house. She emerged as a DJ in 2016 right before her move to Berlin from the bay area and has made a splash so far DJing at parties such as Room for Resistance, Brenn, Plastic, The Dressing Room and most recently The Whole United Queer Festival.

Soju Princess (Yvonne Ruyter) er en norsk/sør-koreansk DJ basert i Oslo. Hun samler mørk, suggerende elektronisk musikk og urbane klubbkrefter, og kombinerer blant annet techno, gqom, afro tech og footwork. Settene karakteriseres som mørke, hypnotiserende og eklektiske med hardtslående bass som fellesnevner. Soju Princess er resident på den Berlin-baserte radiokanalen dead hype og har spilt på Berlin fashion week og Schwuz i Berlin. Hun er også halvparten av DJ-duoen Sojuxlinni som ble nominert til Natt&Dags Oslopris for Årets beste klubb.

 

OM ØYANATT: Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.