Advarsel mot privat billettsalg

Flere melder oss om at de har vært i kontakt med private billettselgere som ikke er til å stole på.

publ 18 thor møller b

Det er fortsatt billetter igjen til torsdag 8. august hos Ticketmaster!

 

Vi registrerer stor aktivitet på det private billettmarkedet. Den siste tida har vi fått henvendelser fra folk som har blitt forsøkt svindlet. Dette skjer dessverre hvert år. Mest beklagelig er mengden vi må avvise, fordi de har betalt for ugyldige billetter på svartebørs. I tillegg betaler en del penger til private «selgere» for billetter de aldri får tilsendt.

Husk at adgangstegnet er selve den unike strekkoden på billetten. Denne kan kun benyttes en gang, og eventuelt andre billetter med samme strekkode vil ikke være gyldige. Derfor må du aldri dele bilder av billettens strekkode med andre eller i sosiale medier.

Om du ikke rakk det ordinære billettsalget, advarer vi spesielt mot å kjøpe av folk du ikke kjenner og stoler på.

Det er forbudt å selge billetter til mer enn pålydende i Norge.

Vi har ingen mulighet til å sjekke gyldigheten av billetten din før vi åpner innbytte til armbånd mandag 5. august, kl 13. Øya oppfordrer alle til å bytte billett i armbånd før portene åpner i Tøyenparken onsdag 7. august. Da slipper du kø rett før første bandet du vil se, og du har på båndet til Klubbdagen på tirsdagen.

Åpningstidene for å bytte billett i armbånd ved innslipp i Tøyenparkenparken:
Man 5. august 13:00-19:00
Tirs 6. august 13:00-21:00

Under festivalen åpner billett og akkreditering kl 13 de tre første dagene og kl 12 på lørdagen.