Tre nye navn til Camp Øya

Kongle, KAMARA og Tilla er klare for Blå/Ingensteds 23. mai!

CampØya_page_NY

Camp Øya finner sted på Blå og Ingensteds, i år torsdag 23. mai. Det blir en gratis helaften med ni ulike artister og band, tre scener, DJs, og mulighet til å kjøpe digg mat! Bookingen er godt i gang, og publikum kan forvente stor sjangerbredde og flere nye favoritter! Tidligere er Sâver, Musti, Unge Beirut og Combos annonsert.

Kongle

Kongle har spilt sammen i en årrekke og har etterhvert blitt et solid live-band. De har hele veien vært å se på klubbscenen i Bergen med sporadiske storbybesøk til Oslo og Trondheim. I 2019 har Kongle sluppet to nye singler og debutalbumet Skogen. Singlene Isbre og God Natts Søvn ble begge listet på P3 og debutalbumet høstet en rekke gode anmeldelser. Nå ser bandet fremover mot en rekke norgeskonserter den kommende måneden, og 23. mai kommer de til Oslo og Camp Øya!

«Kongle forfører på sin debutplate ‘Skogen’ med sin atmosfærisk blanding av drømmepop og elementer fra prog og jazzens verden» – Bergens Tidende

«(…)et band med Dungen-sound [og] Casiokids-naive tekster, bare med mer økosofisk alvor» – Daniel Ramberg, musikksjef P3

www.facebook.com/pg/kongleofficial

foto Vera Lunde

KAMARA

KAMARA er en artist man må holde øye med fremover. Født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen, har 21 år gamle Fatumata Kamara nylig startet sin artistkarriere. KAMARA produserer, synger og skriver sine egne låter, og beveger seg gjennom en flust av sjangre. Med sterke melodier og fengende låter krydrer KAMARA sine låter med rnb, elektronika og pop, hvor hun markerer seg som en unik artist i dagens musikklandskap.

KAMARA har allerede oppnådd mye på kort tid og innehar tittelen som Norges feteste korist; hun turnerer fast med blant annet Myra. Karismaen tar hun med på scenen, som kan kort beskrives som lekent, dynamisk, og ikke minst, utrolig gøy!

www.facebook.com/hausofkamara

Tilla

Tilla har skapt sitt eget lille univers ved å bruke utallige timer på å drømme i platesjapper og med tegneblokken. Hun vokste opp med tre musikalske og utforskende storebrødre, og ble derfor tidlig eksponert for et bredt spekter av musikk og kunst. Låtene hennes bærer preg av tung bass og lag på lag med særegen vokal. De siste årene har hun bygd seg opp på klubbscenen i Norge som DJ under navnet Saronia, og som livemusiker for blant annet Lil Halima, Louam og Pasha.

Etter en lang periode i studio har hun skapt ny musikk der singelen «Slow» ble først i rekken. Den kom 8.mars og ble skrevet om av Redbull, Gaffa, NRK P3 i tillegg titulert ukens single hos Jazznytt/DN. «Warrior» med Coucheron ble sluppet 4.april og en debut-EP/mini album kan forventes i høst!

www.facebook.com/tillagaaso

foto Helene Reinskou