Posted on

Myra på Låta som forandret verden

Gratis arrangement på Nobels Fredssenter onsdag 5. desember klokka 19.00.
Myra velger en låt som har forandret verden og spiller den på Nobels Fredssenter onsdag 5. desember klokka 19.00.

Det er igjen tid for Låta som forandret verden, arrangementsserien på Nobels Fredssenter der unge norske artister tar frem de låtene som har gjort mer enn å underholde, låtene som har blitt stående igjen som symboler på viktige historiske begivenheter og har inspirert samfunnsendringer og engasjement verden over.

Denne gangen har vi fått bergensrapperen Myra til å velge hvilken låt hun mener har hatt stor betydning og på sin måte forandret verden. Myra leverte en helt rå konsert under sommerens festival og ble av media omtalt som «bossy og sjarmerende» og et «energisk og rått raptalent» og fikk svært gode kritikker.

Denne kvelden skal hun samtale med musikkjournalist Asbjørn Slettemark og skole- og formidlingssjef på Nobels Fredssenter, Toril Rokseth, om musikk og ytringsfrihet, før hun til slutt fremfører sin egen tolkning av låta. Hun har også lovet at hun skal spille noen egne låter, som vi har tro på at en dag også kan forandre verden.

Temaet for kvelden er ytringsfrihet, med bakgrunn i Rune Erakers Fortell verden om oss, fotoutstillingen om frihetsberøvelse og menneskeverd som for tiden er stilt ut på Nobels Fredssenter, og som også vil være backdrop for denne kvelden.

Låta som forandret verden med Myra foregår på Nobels Fredssenter onsdag 5. desember klokka 19.00. Det er gratis og åpent for alle.
Meld deg på Facebook-arrangementet her!

Arrangementet er støttet av Fritt Ord.

Kjøp billett!