Posted on

Karpe avslutter lørdag 10. august

Vi gleder oss til å se Karpe på vår største scene!

Lørdag 10. august avsluttes vår største scene av et av moderne norsk musikkhistories største fenomener. Mange husker nok deres herlige avslutning på Øya 2012, som ble en del av et massivt gjennombrudd for duoen.  Sju år etter har de nesten blitt for store for Øyafestivalen, men de har ønsket seg tilbake. Vi er sikre på at dette kommer til å bli en stor fest og fantastisk avslutning på Øya 2019.

 

KARPE – lørdag 10. august, billetter i salg!

Siden den første EPen i 2004 har alle piler pekt oppover for Karpe. De nådde førsteplassen på salgslista i 2010 med albumet Aldri Solgt En Løgn og har  fra da vært helt i øverste divisjon av norsk populærmusikk, og de har oppnådd mye andre norske hiphop-acts bare kan drømme om. Karpe har spilt på landets største scener og veit absolutt hvordan man skal fylle dem og begeistre publikum. De har blant annet blitt Årets Spellemann, vunnet andre Spellemann-priser, Bendiksenprisen, P3 Gull, Oslo bys kunstnerpris og flere andre utmerkelser.

Med sitt prisvinnende prosjekt, Heisann Montebello, underholdt og overrasket Karpe (Chirag Rashmikant Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid) publikum to år i strekk – med musikk, videoer, turné, festivaler, tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum og til slutt kinofilmen “Adjø Montebello” (2017).

I 2019 begynner noe helt annet.

Kjøp billett!