Posted on

Slippfest for DNB-billetter til Øyafestivalen 2019

Bli med på slippfesten for Øya 2019 på Parkteatret 24. oktober! Med Nils Bech, Hollywood og HEMMELIG GJEST! 
Foto: Trine Hisdal

DNB sparker i gang salget på dagspass til superpris til alle sine kunder, og vi slipper de første artistene som kommer på plakaten for 2019.

Denne kvelden vil du få oppleve en spennende konsert med Nils Bech, som har gjort seg bemerket som musiker og performance-artist i en årrekke. Han har blitt lagt merke til langt utenfor Norges grenser med sin spesielle stil og tilstedeværelse på scenen, og høstet svært gode kritikker for samtlige album.

På scenen står også den nye supergruppa Hollywood, som består av Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska. Fredag 7. september slapp de sin debutsingle, som har fått tittelen «Monster». Trioen bak Hollywood har gjennom flere år bidratt på hverandres soloprosjekter. Etter å ha etablert sine respektive karrierer var tiden moden for et felles prosjekt, og i Hollywood er alle tre låtskrivere og produsenter.

Vi har også invitert en meget spesiell gjest i tillegg til artistene som står på plakaten. En artist som vi er veldig glade for å kunne presentere, men som vi kommer til holde hemmelig frem til selve dagen. Vi garanterer at du ikke blir skuffet!

Ved å kjøpe billett til slippfesten hjelper du lokale ungdommer på Tøyen og Grønland med å skaffe seg sommerjobb. Alle billettinntektene går uavkortet til den frivilligdrevne organisasjonen Håp kompetanse, som bruker pengene på å arrangere en sommerskole for barn og unge, samt å gi meningsfulle sommerjobber til ungdommer i bydelen.

Billetter til slippfesten er i salg fra torsdag 13.september kl 09.00, koster kun 100 kr og kjøpes via DNB på JUBL.no. Du må være DNB-kunde for å kunne kjøpe billett.

 

Vi gleder oss til å se deg på Parkteatret denne kvelden!

 

 

 

 

Kjøp billett!