Posted on

Øya Ung med Sondre Justad

ØYA UNG & YNGLING presentererSONDRE JUSTAD på PARKTEATRET SCENE 14. november
foto Jonathan Vivvas Kise

BILLETTER HER
Sondre Justad har på få år blitt en av Norges største artister. Debutalbumet Riv i hjertet  sørget for flere utsolgte turneer, over 30 millioner streams og nominasjoner til blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).

Nå er han ute med oppfølgeren, Ingenting i Paradis. Albumet har allerede hatt fire singler i radiorotasjon, gikk rett inn på 4. plass på VG-lista og fikk femmer på terningen fra en rekke anmeldere.

Med Ingenting i Paradis utvides grensene i det gjenkjennelige musikalske landskapet som har gjort Sondre Justad til en av Norges mest spilte artister og live-favoritt på scener og festivaler landet over. Selv sier han følgende «Denne plata slippes i ei tid hvor nyansene synes å forsvinne mens motsetninger dyrkes. Vi tilbys enkle svar på store spørsmål og blir fortalt at det er enten/eller når vi egentlig bør snakke mer om det som ligger i mellom, og at det kan være både/og. Låtene på Ingenting i paradis kan fortolkes som klassiske kjærlighetssanger, og det er helt okei og fint at de leses sånn, men de handler også om større forhold og kjærlighet i utvidet forstand.”»

Storbyturneen i kjølvannet av slippet satte raskt salgsrekorder i flere av byene da billettene ble sluppet, og hele turneen ble utsolgt før den var i gang.

I høst er det duket for ny turné, og det er veldig stas at Sondre Justad velger å komme til Parkteatret Scene for å spille en eksklusiv konsert, kun for de som er under 18 år.

Kjøp billett!